ΕΒΡΟΣ

Τραγωδία στην Ορεστιάδα: Η 54χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο πήγαινε στα γενέθλια του εγγονού της

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής

Σοκαρισμένος είναι ολόκληρος ο Έβρος, από το τροχαίο δυστύχημα στις 12.50 σήμερα το μεσημέρι στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου στο ύψος του Σάκκου Ορεστιάδας, με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η 54χρονη που ήταν ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκινήτου και έμενε στην Ορεστιάδα αν και ήταν από το χωριό Δίκαια, πήγαινε στα Ρίζια για τα γιορτάσει με την οικογένεια της μιας απ΄ τις δυο κόρες της, τα γενέθλια του εγγονιού της. Δυστυχώς έχασε την ζωή της όταν έπεσε πάνω της το λευκό βαν που οδηγούσε ο 85χρονος συνταξιούχος ταξιτζής από τη Νέα Βύσσα, που σκοτώθηκε και αυτός ακαριαία, όπως και ο 48χρονος συγχωριανός του που ήταν συνεπιβάτης στο φορτηγάκι και άφησε πίσω του ορφανό ένα μικρό κοριτσάκι.

Όπως γράφει το evros24.gr από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα, ένα ΙΧ κι ένα επαγγελματικό, έγιναν μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες και για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Την 22-4-2023 και ώρα 12.50, στο 117ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγώνκαι του συνεπιβάτη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αντίστοιχα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version