ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Οκτώβρη ο αγώνας δρόμου στο περιαστικό δάσος της Καβάλας, ματαίωση σε αυτόν του Παγγαίου

Ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας , και η οργανωτική ομάδα του Kavala Trail Run περίμενε μέχρι και σήμερα τις εξελίξεις για τον ιό COVID-19 ώστε να ενημερώσει όλους εσάς για τον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος στις 15 Μαρτίου 2020 και την πιθανή μεταφορά σε άλλη ημερομηνία.
Ελπίζοντας ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και θα έχουμε θετικές εξελίξεις ορίζουμε σαν νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Kavala Trail Run την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου 4/10/2020 . Με νέα ανακοίνωση θα αναφερθούμε στο άνοιγμα και κλείσιμο των εγγραφών .
Για όσους έχουν ήδη κάνει εγγραφή και πληρωμή στους αγώνες των 13 χλμ και των 5.5 χλμ θα γίνει λίστα με τα ονόματα τους. Αυτοί δεν θα χρειαστεί να κάνουν εγγραφή καθώς είναι μέσα στις ολοκληρωμένες συμμετοχές. Θα υπάρχει σε λίγο καιρό στην σελίδα του αγώνα λίστα με ολοκληρωμένες συμμετοχές.

Όσοι δεν επιθυμούν την συμμετοχή στους αγώνες και θέλουν την επιστροφή του αντιτίμου , θα πρέπει στην σελίδα του https://www.facebook.com/sxokavalas/ να δηλώσουν μέσω μηνύματος όνομα ,επίθετο , τραπεζικό λογαριασμό και θα γίνει η επιστροφή .Εφόσον δηλωθεί λογαριασμός τραπέζης εκτός Πειραιώς τα έξοδα βαρύνουν τους ίδιους. Σας ευχαριστούμε όλους για την μεγάλη κατανόηση και ταλαιπωρία. Ευχόμαστε να έχουμε υπομονή ,ελπίδα και βασικό ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.  Η Οργανωτική Επιτροπή

* ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ 10ου Paggaio Trail Run. Το ΔΣ του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας και η Οργανωτική επιτροπή του 10ου επετειακού Paggaiou Trail Run , λόγω της δραματικής κατάστασης που βιώνει όλη η χώρα και ο κόσμος μας ,με την πανδημία COVID-19 , ανακοινώνει την ματαίωση του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για 3 Μαΐου 2020. Ανανεώνουμε το δρομικό ραντεβού στο Παγγαίο Όρος το 2021. Υπομονή , καλή δύναμη και μη ξεχνάτε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…

Πηγή: proininews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version