Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θρίλερ με τα παιδιά της οικογένειας παλαιοχριστιανών στην Κορινθία | Ο πατέρας έπαιρνε μισθό 1.018 ευρώ

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν διαρκώς για την υπόθεση της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Ο 45χρονος πατέρας, ο οποίος αυτοαποκαλείται παλαιοχριστιανός, ζήτησε χθες και πήρε τριήμερη προθεσμία για να εκδικαστεί η υπόθεσή του στο αυτόφωρο. Έως τότε θα κρατείται στην αστυνομία της Κορίνθου.

Την ίδια ώρα ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με την «εξαφάνιση» των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού, όπως και του μωρού της 22χρονης κόρης τους. Οι έρευνες των Aρχών στρέφονται σε συγγενικά πρόσωπα, που ενδέχεται να ζουν σε κάποια άλλη παλαιοχριστιανική κοινότητα.

Ο γαμπρός του 45χρονου υποστήριξε, πάντως, μιλώντας στην κάμερα του Star: «Παίζανε με τα παιχνίδια τους, την μπάλα τους, τα διαβάζανε οι μεγάλες αδελφές τους. Μαθαίνανε τα βασικά».

Όσον αφορά το αν έχει εικόνα πού βρίσκονται, απάντησε: «Σίγουρα είναι σε ασφαλές σημείο, γιατί φοβούνται μην τους πάρουν τα παιδιά».

Τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί από την Κυριακή, μαζί με τη μητέρα τους, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν για ποιους λόγους εξαφανίστηκαν τα τρία αυτά παιδιά και όχι και τα πέντε παιδιά που βρίσκονταν εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού. Τα άλλα δύο παιδιά εντοπίστηκαν την Κυριακή στη «στοά» που είχαν σκάψει οι παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία. Να σημειωθεί ότι η 45χρονη μητέρα τους, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τον πατέρα τους είχε απαντήσει: «Δεν σας λέω ποιος είναι».

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα έγγραφο που δείχνει τη μισθοδοσία του 45χρονου πατέρα. Το έγγραφο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προέρχεται από τον δήμο Ερέτριας, στον οποίο θεωρητικά εργαζόταν ο 45χρονος και μέσω τηλεργασίας. Ο μηνιαίος μισθός που λάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου δήλωσε για τον άνδρα πως «παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» και ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει στείλει δύο φορές έγγραφο στον 45χρονο. «Έστειλα έγγραφα στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλώ σε απολογία, γιατί δεν παρουσιαζόταν. Τον έχουμε καλέσει από τις 16-17 Ιανουαρίου, μια νέα δημοτική αρχή, να οργανωθούμε, να δούμε το νομικό πλαίσιο, ποια καθήκοντα εκτελεί, αν μπορεί να τα κάνει».

Το ενδεχόμενο αιμομιξίας εξετάζει η αστυνομία

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός που ζούσε μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας σε «λαγούμι» στην ορεινή Κορινθία, συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα και οδηγήθηκε στα δικαστήρια Κορίνθου, προκειμένου να απολογηθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», δήλωσε στο Mega o πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας και Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πηγή: Newsbeast.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τραυματισμός οδηγού δικύκλου στην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα

Τραυματίστηκε ελαφριά ένας οδηγός δικύκλου το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού μπροστά από το Παλιό Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο οδηγός του δικύκλου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αυτοκίνητο “τυλίχτηκε” στις φλόγες στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του χωριού Πέρνη του δήμου Νέστου στο νομό Καβάλας.

Στο σημείο έσπευσε με έξι πυροσβέστες με δύο υδροφόρα οχήματα.

Ο οδηγός είναι σε καλή κατάσταση.

Φωτογραφία proini

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος τα προβλήματα με την αρχαιλογία – Συνεχίζονται τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Προβλήματα με την αρχαιολογία ήθελαν την περασμένη εβδομάδα καθυστέρηση στα έργα που διενεργούνται στα στενά του Αγίου Νικολαου με την παράταση τους για μετά το Πάσχα.

Ωστόσο η έγκριση παρθηκε σύντομα με τα έργα να μπαίνουν και πάλι σε ρυθμό, ενώ ήδη πολλά κομμάτια έχουν ολοκληρωθεί μένοντας το μπάζωμα και οι τελικές λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ εκτελούνται εργασίες από τη ΔΕΥΑ  Καβάλας σε λίγα μόνο ακόμη σημεία ενώ αισιοδοξία υπάρχει από τους αρμόδιους φορείς για την λήξη των έργων το συντομότερο δυνατό

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en