ΤΑΞΙΔΙ

Το ταξίδι της αυτογνωσίας υπάρχει και είναι μια εμπειρία εντελώς… αλλού

Η αυτογνωσία, η αυτοεπίγνωση, είναι μια εσωτερική διεργασία για την ανάδειξη του εαυτού, του χαρακτήρα και των αδυναμιών μας.

Για τη Niquesa Travel όμως είναι ένα πραγματικό ταξίδι για την αναζήτηση μιας απάντησης. Και όταν λέμε ταξίδι, ο όρος πρέπει να λαμβάνεται κυριολεκτικώς εδώ!

Δεν μιλάμε βέβαια για luxury πακέτα ευεξίας, αλλά για μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία επιστροφής στις ρίζες. Μια εμπειρία που επιστρατεύει επιστήμη και γενετική για κάτι τελείως έξω από τα καθιερωμένα.

Με προηγμένες τεχνικές ανάλυσης γονιδιώματος και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, διακεκριμένοι γενετιστές περνούν από κόσκινο το DNA του πελάτη ώστε να καθορίσουν τις ακριβείς πολιτισμικές του καταβολές και τη γενεαλογία του.

Όταν αυτά έρθουν στην επιφάνεια, οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι της Niquesa αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν ένα ταξίδι με βάση το DNA προφίλ του ενδιαφερόμενου. «DestiNation You» το αποκαλούν χαρακτηριστικά.

Μια πλούσια πολιτιστική και ιστορική εμπειρία δηλαδή ώστε να επανασυνδεθεί με τις ρίζες του και τα πατρώα εδάφη.

Ακόμα και ειδικός μελετητής στη γενεαλογία θα συντροφεύει τον πελάτη στο ταξίδι της αυτογνωσίας, σε αυτή την καταβύθιση στην ίδια του την καταγωγή.

Μια βουτιά γνώσης σε αυτό που ίσως μας κάνει αυτό που είμαστε. Αν αναζητείτε περιπέτεια με βαθύ νόημα και έχετε τα χρήματα για κάτι τέτοιο, εδώ μιλάμε για ένα ταξίδι που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Η Niquesa δεν γνωρίζει εξάλλου όρια στο luxury travel, προσφέροντας από την έδρα της στη Ρώμη πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί. Όπως βόλτες με μηχανές στην Κούβα με τον γιο του Τσε Γκεβάρα…

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version