Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Το Σάββατο (24/8) η Ορκωμοσία του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου

Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, στις 11:30, στην αίθουσα του Καλογερικού στον Λιμένα της Θάσου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκομωσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη, των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων και των νεοεκλεγέντων συμβούλων των Κοινοτήτων του Δήμου Θάσου.

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Στην Ξάνθη ο πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός

Στην Ξάνθη, βρέθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργος Στασινός, ο οποίος αρχικά συνάντησε φορείς της περιοχής και ενημερώθηκε απο τους ίδιος για θέματα που αφορούν την πόλη της Ξάνθης και γενικότερα για θέματα της θράκης. Ενω στην συνέχεια ο κ. Στασινός, συμμετείχε σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Ξάνθης, όπου στην εκδήλωση αυτή ενημερώθηκαν οι μηχανικοί του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Θράκης για σημαντικά έργα του Τεχνικού Επιμελητηρίου τόσο Παννελλαδικά όσο σε τοπικό επίπεδο, όπως είναι ο ενιαίος ψηφιακός χάρτης, ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα γεωχωρικά δεδομένα που απετούνται για οποιδήποτε αδειοδότηση, ενω στην ενημέρωση τέθηκε και το θέμα του Εθνικού Μητρωόυ Υποδομών, το οποίο θα περιλαμβάνει τα δεδομένα απο όλες τις δημόσιες υποδομές.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αυξημένη η καταναλωτική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης

Ικανοποιήση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης, με την καταναλωτική κίνηση να εμφανίζει άνοδο, καθώς στην περιοχή απο τις 22 Απριλίου φιλοξενούνται πανω απο 1400 μαθητές μουσικών σχολείων με τους συνοδούς τους και τους καθηγητές τους, στα πλαίσια της εκδήλωσης” Ξάνθη, πόλις Ονείρων”, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου.

Η αισιοδοξία ωστόσο, απο την πλευρά των επαγγελματιών συνεχίζεται και για τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένεται οτι θα υπάρξει αυξημένη καταναώτική κίνηση και κατα την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, με τους καταναλωτές να κάνουν ψώνια και δώρα για τους αγαπημένους τους για το Πάσχα.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Οδεύει προς μακροχρόνια μίσθωση ή πώληση το Παλιό Νοσοκομείο της Καβάλας

Δυο είναι τα πιθανά σενάρια για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου τα οποία προκρίνονται στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Όπως έκανε γνωστό στο ENA Channel ο Δήμαρχος Καβάλας τα δύο αυτά σενάρια είναι είτε η μίσθωσή τού κτιρίου για τα επόμενα 50 χρόνια είτε η πώλησή του.

Πάντως στην περίπτωση που θα αποφασιστεί η εκμίσθωση του κτιρίου αυτό θα γίνει μέσω διαγωνισμού πιθανότατα ακόμα και εντός του καλοκαιριού.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en