ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Κυριακή που μας πέρασε – Τελείωσε η “ELITE LEAGUE” με τον Γ.Σ.Ε να μένει και την ένωση να υποβιβάζεται

Καλό σας μήνα αγαπημένοι φίλοι αδελφικοί αναγνώστες και μη, με την είσοδο απο την Πέμπτη του Ιούνη 2023. Μαζί με τον Μάϊο που μας αποχαιρέτισε έληξε και το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ ανδρών που φέτος είχε και μία καινοτομία.

Την πόλη μας πάντως την διακατέχει η πίκρα του υποβιβασμού της τοπικής Ένωσης που κατέλαβε την τελευταία θέση 16η. Μαζί της υποβιβάστηκε  και η νεοφύτευση για φέτος Φ.Ε.Α Αθηνών ο Α.Ο Αγρινίου και ο Αίαντας Ευόσμου Θεσ/νικης.

Οι δύο τελευταίοι μετά τα πλέι άουτ που έδωσαν. Σώθηκαν οι Χ.Τρικούπης Μεσολογγίου και ο Αμύντας Αθηνών. Ο Γ.Σ.Ε της κωμόπολης της Ελευθερούπολης μπήκε στην ομάδα αλλά αποκλείστηκε στα πλέυ-οφφς απο τον Τρίτωνα. Ακολούθησε για πρώτη φορά φέτος (να η καινοτομία που σας έλεγα), το φάιναλ φορ των 4 πρωτών.

Ήτοι των ζευγαριών ψυχικού Τρίτωνα 77-79 το αποτέλεσμα και ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ- ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ 80-68 το αποτέλεσμα. Οι δύο νικητές που ουσιαστικά στην Α1 η Μπάσκετ Ληγκ έπαιξαν μεταξύ τους και η ηττημένοι για την 3η και 4η θέση επίσης.

Τα αποτέλεσματα: Τρίτωνας- Μαρούσι 73-66 και Ψυχικό- Πανερυθραϊκος 79-61. Όλα τα παιχνίδια διήφθηνανκορυφάιοι διαιτητές της Α΄ οι περισσότεροι διεθνής. Το θέαμα ηταν πολύ καλό και ίσως αντάξιο ακόμη και της Α1 της πρώτης τάξης κατηγορίας. Σημαντικό οτι μεταδόθηκαν απ΄ευθείας όλα απο το καναλι μας “ΕΝΑ CHANNEL” Η καινοτομία ήταν οτι για πρώτη φορα δεν παίχτηκαν οι θέσεις στα παιχνίδια μέσα και έξω και λοιπά αλλά σε φάιναλ φορ μια και έξω.

Το περίεργο είναι οτι αυτό το σημαντικό θέμα δεν αναφέρθηκε στην αρχική προκύρηξη. Μη τα ψάχνετε στην Ελλάδα ζούμε αρα…

Κάτι αλλο που άκουσα είναι την πορονομιακή κάρτα!!!

Τι είναι αυτή, ούτε ξέρω ούτε και θέλω να μάθω. Εκείνο που ξέρω είναι οτι σε κανένα κράτος του κόσμου δεν ανεβαίνουν κατηγορία με προνομιακές κάρτες και “πράσινα άλογα” .

Δεν θα ασχοληθώ πολύ με αυτό το θέμα γιατι κατα την γνώμη μου (πάντα) στερείται σοβαρότητας. Αναρωτιέμαι ποιανού φαεινή ιδέα ήταν αυτή και πως δεν έμειναν οι άλλοι συνεργάτες στήλες άλατος!!!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version