ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τιμήθηκαν Γιώτα Κεφαλά , Χριστίνα Πεταλά, Κυριακή Γιαλένιου στο Final 4 των Σερρών

Κορυφαία στιγμή  για τρεις  μεγάλες αθλήτριες του Βόλει της Καβάλας, την Γιώτα Κεφαλά,  τη Χριστίνα Πεταλά και την Κυριακή Γιαλένιου   η χθεσινή βράβευση τους  πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στις Σέρρες.  

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. Ιφιγένεια Τέφα, Δήμητρα Χαριτίδου και Έφη Χρόνη-Έρωτα.  Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Χριστίνα Πεταλά, Κυριακή Γιαλένιου, Παναγιώτα Κεφαλά, Κωνσταντίνα Λαμπράκη, Αναστασία Πολυζώη, Ρούλα Πραγκαλούδη.

Παράλληλα έγιναν και άλλες βραβεύσεις: Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη για τη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Νίκος Δατσέρης. Ο Δήμος Σερρών απέμεινε τιμητική πλακέτα στην πρώην βολεϊμπολίστρια Δέσποινα Χατζηπαύλου και στον σύζυγό της Βαγγέλη Κωνσταντινίδη για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Σερραίο προπονητή Κώστα Ριζόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στο βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Καβαλλιεράκης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστικό στον Κώστα Βέρρο για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Λευτέρης Κογκαλίδης.

serressport

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version