Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε νεαρός στα Κύμινα Θεσσαλονίκης | Πέντε συλλήψεις
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας νεαρός, 21 ετών, το βράδυ της Δευτέρας (11/03) στα Κύμινα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, για άγνωστη αιτία, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στον νεαρό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο σώμα και να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Οι δράστες, μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση, με συνέπεια να συλληφθούν πέντε άτομα, ηλικίας 17 έως 22 ετών. Οι τρεις συλληφθέντες ήταν Έλληνες, ενώ οι άλλοι δυο έχουν καταγωγή από την Αλβανία.
Το θύμα νοσηλεύεται έκτος κινδύνου, ενώ αστυνομικοί του Α.Τ. Δέλτα ανέλαβαν την προανάκριση, με τα κίνητρα της επίθεσης να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.
Σιτοχώρι Σερρών: Όλο το χρονικό του φονικού που συγκλονίζει το πανελλήνιο
Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο. Αυτή τη φορά σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025 στο Σιτοχώρι του Δήμου Βισαλτίας του Νομού Σερρών 59χρονος άνδρας στραγγάλισε και σκότωσε την 52χρονο σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους και ακολούθως ετράπη σε φυγή.
Ο 59χρονος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία λέγοντας «σκότωσα την γυναίκα μου, ελάτε»
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί από τον ίδιο τον άνδρα, ο οποίος τηλεφώνησε στις αρχές λέγοντάς τους : «σκότωσα την γυναίκα μου, ελάτε. Θα πάω να κρεμαστώ. Δεν έχω τίποτα να περιμένω. Το παιδί μου είναι φυλακή και σήμερα έχει και δικαστήριο».
Όταν οι άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν λίγο πριν από τις 9 το πρωί στο σημείο βρήκαν μέσα στο σπίτι το άψυχο κορμί της 52χρονης, ωστόσο, ο δράστης ήταν άφαντος.
Το άψυχο κορμί της γυναίκας, το ανθρωποκυνηγητό στα πέριξ βουνά για τον εντοπισμό του συζύγου-φονιά και το απανθρακωμένο πτώμα στο μαντρί
Αμέσως, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στα παρακείμενα βουνά αναζητώντας τον. Δύο ώρες αργότερα και περίπου 500 μέτρα έξω από το χωριό Σιτοχώρι, στη θέση Παλιούρια, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κατασβέσει πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο μαντρί. Οι άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα του 59χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος φέρεται να διανυκτέρευσε το βράδυ στο πρόχειρο κατάλυμα της εν λόγω στάνης, την οποία και αργότερα έβαλε φωτιά. Εκεί και εξαιτίας της φωτιάς που ο ίδιος έβαλε βρήκε τραγικό θάνατο δίνοντας ακόμη πιο μακάβριο τέλος στην όλη υπόθεση.
Ιδιόχειρο σημείωμα του 59χρονου βρήκαν μέσα στο σπίτι οι αρχές
Επιπλέον, μέσα στο σπίτι του τραγικού συμβάντος βρέθηκε από τους αστυνομικούς ιδιόχειρο σημείωμα του 59χρονου με το οποίο αποχαιρετούσε τα δύο παιδιά του, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι απέστειλε γραπτά μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου σε συγγενικά του πρόσωπα λέγοντάς τους ότι προτίθεται να αυτοκτονήσει.
8 μήνες με αναστολή επειδή τραυμάτισε συγγενή του σε πιάτσα Ταξί
Το επεισόδιο έγινε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη στο κέντρο της Καβάλας, δικάστηκε χθες στο Μονομελές. Σε χρόνο ρεκόρ! Κατηγορούμενος οδηγός Ταξί.
Όταν είδε ότι η κούρσα ήταν με συγγενή του με τον οποίο είχε κληρονομικές διαφορές, δεν την εκτέλεσε. Ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον ηλικιωμένο και χθες ήταν κατηγορούμενος για: Πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση.
Αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Κατέθεσε έφεση.Όταν οι δύο άνδρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στην πιάτσα, κανείς δεν ήθελε να γίνει η κούρσα.
Αναπτύχθηκε μεταξύ τους έντονος διάλογος. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο οδηγός έσπρωξε τον συγγενή του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά.
Ο κατηγορούμενος είπε ότι προκλήθηκε, ότι ο συγγενής τον έπιασε από το χέρι κι αυτός τραβήχτηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει η πτώση. «Με πρόσβαλε μπροστά στους συναδέλφους μου» είπε στην απολογία του.
Ο μηνυτής που επισκέφθηκε μετά το επεισόδιο το Νοσοκομείο, ισχυρίστηκε ότι για όλα έφταιγε ο συγγενής και οδηγός του Ταξί. Κάτι που δέχθηκε και η Εισαγγελέας και ο Πρόεδρος του δικαστηρίου.