Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 20χρονου διακινητή στην Ασπροβάλτα

Προσπάθηαε να διαφύγει πεζός, αντιστάθηκε αλλά τελικά συνελήφθη

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 20χρονου, ο οποίος μετέφερε παράνομους μετανάστες. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας), εντοπίστηκε αυτοκίνητο με οδηγό τον 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Το όχημα που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Ρεντίνας και ο νεαρός διακινητής τράπηκε σε φυγή πεζός, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σε φυγή τράπηκαν και οι τρεις μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα και οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ωστόσο αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργιακή κινητοποίηση και πορεια στην Ξάνθη με αφορμή την εργατική Πρωτομαγία

Στην καθιερωμένη απεργιακή κιμνητοποιήση και πορεία τους προώρησαν το πρωί της Τεάρτης 1 Μαϊου, τα σωματεία της Ξάνθης με αφορμή την εργατική Πρωτομαγία.

Τα σωματεία, συγκεντρώθηκαν στο εργατικό κέντρο της Ξάνθης αλλα και στην κεντρική πλατεία μιλώντας για τα εργατικά τους δικαιώματα, τιμώντας την ημέρα αυτή.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάθεση στεφάνων η Εργατική Πρωτομαγιά στην Καβάλα

Το πρωί της Μ. Τετάρτης 1 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εργατική κινητοποίηση  για την Πρωτομαγεία από πολλά σωματεία της πόλης, ενω ακολούθησε και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δημοτικού Κήπου της Καβάλας

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας | Αποχή αρχίζουν από τις 8 Μαΐου οι ιδιώτες εργαστηριακοί ιατροί

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 17/4/2024 στηρίζει την κινητοποίηση των Ιδιωτών Εργαστηριακών Ιατρών με την μορφή ολικής αποχής από τα ιατρικά καθήκοντά τους ξεκινώντας από την Τετάρτη 8 ΜΑΙΟΥ 2024.

Η διάρκεια της αποχής θα επανεξετασθεί βάσει των αποτελεσμάτων των επαφών με το Υπουργείο Υγείας και της πορείας υλοποίησης των σχετικών δεσμεύσεων από τον ΕΟΠΥΥ και την ΗΔΙΚΑ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en