Quantcast
Connect with us

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη | Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο

Από τον Λευκό Πύργο έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άνδρας βρέθηκε στο κενό από το μνημείο.

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, όπως μεταδίδει το thestival. Σύμφωνα με πληροφορίες, διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν καθώς ο άνδρας δεν έχει τις αισθήσεις του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο.

Διερευνάται το ενδεχόμενο ατυχήματος ή αυτοχειρίας.

newsbeast.gr, cnn.gr

Click to comment

Απάντηση

Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη | Νεκρή 29χρονη που κρεμάστηκε από φωτιστικό στο διαμέρισμά της

Μία 29χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, αφού κρεμάστηκε από το φωτιστικό. Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε ο φίλος της.

Το τραγικό συμβάν συνέβη χθες, στην περιοχή Άνω Πόλη, όπως μεταδίδει το voria.gr.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

Continue Reading

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη | Ογδοντάχρονη έκρυβε στο σπίτι της λαθραίo καπνό

Μία 80χρονη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή έκρυβε στο σπίτι της στη Χαριλάου 1.386 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 114 συσκευασίες καπνού. Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφτασαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, με καταγωγή από την Αρμενία, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Σε άλλη, ανάλογη, υπόθεση αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας πέρασαν χειροπέδες σε δύο 46χρονους καθώς σε οχήματα που οδηγούσαν (ένα φορτηγό κι ένα επιβατικό) εντοπίστηκαν συνολικά 4.500 πακέτα τσιγάρα και 300 συσκευασίες καπνού που δεν διέθεταν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Κατά την ίδια επιχείρηση κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες.

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ξεχωριστές μεταξύ τους, σχηματίστηκαν δικογραφίες εις βάρος των συλληφθέντων για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη | 50χρονη παρήγγειλε 113 κροτίδες από την Πολωνία και συνελήφθη – Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους ταχυμεταφορείς

Στη σύλληψη μίας 50χρονης γυναίκας για παραλαβή απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών προέβη το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα είχε παραγγείλει ενόψει του Πάσχα συνολικά 113 κροτίδες από την Πολωνία και το σχετικό δέμα έφτασε σε κατάστημα ταχυμεταφορών. Υπήρξε καταγγελία για ύποπτο δέμα και οργανώθηκε ειδική επιχείρηση από αστυνομικούς, οι οποίοι και προσποιήθηκαν τους ταχυμεταφορείς. Συνέλαβαν τη γυναίκα κατά την παραλαβή του δέματος.

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

«Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι»

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. εντατικοποιεί τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης παράνομων κροτίδων, παιδικών αθυρμάτων, βεγγαλικών και άλλων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο του Πάσχα και μέσω ανακοίνωσης υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η καύση βεγγαλικών, όπως επίσης η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων, συσκευών εκτόξευσης κροτίδων και κάθε είδος πυροτεχνίας χωρίς άδεια.

«Τα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ενώ απευθύνεται έκκληση στους γονείς ανηλίκων να αποτρέψουν τα παιδιά τους από τη χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους και να τους ενημερώσουν για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακόμα και ακρωτηριασμού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ , naftemporiki.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en