ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

TEE για τον TAP: “Καθυστερούν για να εκβιάσουν…”

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους για την όδευση του αγωγού ΤΑΠ δήλωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι των αγροτών του ΓΕΩΤΕΕ αλλά και της νέας διοίκησης του ΤΕΕ ΑΜ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν. Υπογράμμισαν ωστόσο τους φόβους τους ότι η εταιρία καθυστερεί επίτηδες ώστε να εκβιάσει την κυβέρνηση με τα χρονοδιαγράμματα του έργου και να φέρει προ τετελεσμένων τα δύο επιμελητήρια και τους αγρότες της περιοχής των Τεναγών.
Στην τοποθέτηση του ο νέος πρόεδρος του ΤΕΕ Δημ. Κυριαζίδης επιβεβαίωσε την στάση του ΤΕΕ για την όδευση και εκτίμησε πως η εταιρία παίζει παιχνίδια με το χρόνο, ενώ συμπλήρωσε πως δέχθηκε email με το οποίο ειδοποιούσαν το ΤΕΕ ότι θα απαντήσουν για την προτεινόμενη εναλλακτική μέχρι τις 20 μαρτίου ζητώντας όμως παράλληλα επιπρόσθετα στοιχεία για μία εναλλακτική την οποία δεν εξέτασαν εδώ και 6 μήνες!
Ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ζαφ. Μυστακίδης αρχικά χαρακτήρισε κεφάλαιο για τη Καβάλα τη δράση του Λαζ. Βασιλειάδη ενώ για την εταιρία εξήγησε πως θα της αποσταλούν αναλυτικοί χάρτες για τα Τενάγη τόσο σχετικά με το φαινόμενο της συνίζησης όσο και των πλημμυρικών φαινομένων που έκαναν ξανά την εμφάνιση τους στα Τενάγη. Υπογράμμισε δε ότι ο χρόνος κυλά υπέρ της εταιρίας και πως τελικά θα εκβιάσει την κυβέρνηση ώστε να γίνει… το δικό της. ΅
Τέλος εκπροσωπόντας τους αγρότες ο Αλέξης Παπαδόπουλος συμφώνησε με τους προλαλήσαντες ότι εσκεμμένα καθυστερεί η εταιρία να απαντήσει για την όδευση ενώ συμπλήρωσε πως αθέτησε την υπόσχεση της ότι θα άνοιγε γραφεία ενημέρωσης μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version