ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ταλαιπωρία επιβατών μετά από ακύρωση τελευταίου δρομολογίου από Λιμένα Θάσου προς Κεραμωτή

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες Στις 27 Οκτωβρίου (παραμονή της 28ης Οκτωβρίου) 20 περίπου αυτοκίνητα βρέθηκαν στο Λιμάνι του Λιμένα Θάσου για να ταξιδεύσουν προς Κεραμωτή με το τελευταίο δρομολόγιο των 21.00. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο τελευταίο δρομολόγιο αναφέρονταν σε όλα τα site όπου βρίσκονται αναρτημένα τα δρομολόγια της συγκεκριμένης γραμμής.

Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο δρομολόγιο αν και τελευταίο, είχε ακυρωθεί απροειδοποίητα και ο αρμόδιος λιμενικός ανέφερε προκλητικά στους δικαίως διαμαρτυρόμενους επιβάτες, ότι υπάρχει σχετική ανακοίνωση στο γκισέ συγκεκριμένης ακτοπλοϊκής εταιρίας για την οποία τόνιζε προφορικώς ότι ευθύνεται για την ακύρωση του δρομολογίου.

Στην δε συγκεκριμένη ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρίας που ήταν αναρτημένη στον γκισέ της έκδοσης των εισιτηρίων της, αναφέρονταν ότι “ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ η ίδια ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ” καταδεικνύοντας ως υπεύθυνο το Λιμεναρχείο Καβάλας, που με διαταγή του έβαλε το πλοίο που θα εκτελούσε το επίμαχο δρομολόγιο να εκτελέσει στις 19.00, άλλο δρομολόγιο, από Καβάλα προς Πρίνο, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να εκτελέσει και τα 2 δρομολόγια.

Οι επιβάτες που βρέθηκαν στο λιμάνι, μη έχοντας άλλη επιλογή για να φύγουν από το νησί, εκτός της ταλαιπωρίας που υφίσταντο, αναγκάστηκαν να δαπανήσουν αδίκως αρκετά χρήματα για να διανυκτερεύσουν, αλλά και να δειπνήσουν στην Θάσο για να φύγουν την επομένη το πρωί.

Μετά από σχετικές διαμαρτυρίες των επιβατών η ακτοπλοϊκή εταιρία παρουσίασε τα παρακάτω έγγραφα.

Το Λιμεναρχείο Καβάλας πρέπει να ερευνήσει το περιστατικό και να αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες ώστε να μην συμβεί στο μέλλον παρόμοιο περιστατικό που προσβάλει το Λιμενικό σώμα, όσον αφορά την οργάνωση των δρομολογίων.

Η ανακοίνωση της εταιρίας για την μη-εκτέλεση του δρομολογίου

Το αίτημα της εταιρίας προς το Λιμεναρχείο για την τροποποίηση των δρομολογίων στην γραμμή Καβάλα – Πρίνος

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version