ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 28/3/2019

Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, βάζει τέλος στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις, τα μπερδέματα και στις γκάφες στις μετακινήσεις! Ζώδια της Γης και του Νερού, απολαύστε επικοινωνίες ελεύθερα τις επόμενες μέρες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με την Ερμή στους Ιχθύες να επιστρέφει σε ορθή πορεία, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου, από εδώ και πέρα! Εκμεταλλεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική σιγουριά, ανασυγκρότηση ψυχικών δυνάμεων! Επιτέλους, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να ενδυναμώσεις το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές! Νέες γνωριμίες, επικοινωνιακές επαφές με κατακτήσεις σου και χαρμόσυνα μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με την σχέση σου και πλήρη ανανέωση! Μείνε μακριά από κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα αυτήν την φορά χωρίς καθυστερήσεις! Στον τομέα της εργασίας, βάζεις τέλος σε λάθος χειρισμούς του παρελθόντος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Ταύρε, που πλέον ο Ερμή στους Ιχθύες μπαίνει σε ορθή πορεία! Είσαι χαρούμενος, κεφάτος, εξωστρεφής, κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές και εξελίξεις! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, εξόδους και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής! Επίσης, με τις συμβουλές ενός φίλου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο, να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Μήπως μία φιλία, μετατρέπεται σε έναν μεγάλο έρωτα;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, αναγνωρίζονται! Οικονομικά, ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα περιττά έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα που ο Ερμής πλέον στους Ιχθύες μπαίνει σε ορθή πορεία, οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, κυρίως κοινωνικά! Μπορείς, αν το θελήσεις, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ενασχολήσου με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης, τώρα που έχεις ευκαιρία! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σήμερα νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο αποτελεσματικό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθει επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, με τον σύντροφο! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ερωτική ημέρα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, αφού θα πετύχεις μεγαλεπήβολα όνειρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές, συμφωνίες και αποφάσεις! Η επιτυχία μόλις έφτασε!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version