Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/8/2023

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/8/2023

Μέρα κατάλληλη για να εκτιμήσεις αυτό που έχεις και σου δίνει χαρά, για να προσδιορίσεις αυτό που σου λείπει και το επιθυμείς. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Λέοντα, φέρνει σημαντικούς συναισθηματικούς επαναπροσδιορισμούς αλλά και επανασυνδέσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή, η πιο λαμπερή μέρα της εβδομάδας αφού κυβερνάται από τον Ήλιο ο οποίος θα βρεθεί στην αγκαλιά της ανάδρομης Αφροδίτης. Είναι για σένα η πιο ερωτική περίοδος και η πιο αισιόδοξη. Βλέπεις ότι τα ταλέντα και τα δημιουργήματα σου αναδεικνύονται. Αυξάνεται η κοινωνικότητα η δημοτικότητα και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου που σε περιβάλλει. Τα παιδιά σου αν είσαι γονιός είναι πηγή χαράς. Στον έρωτα ευνοείσαι σε νέες γνωριμίες αλλά και παλιές που έρχονται στο προσκήνιο.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη γενναιόδωρη στάση σου σε κάνει επιρρεπή σε έξοδα για δωράκια που θα ευχαριστήσουν το ταίρι σου. Παράλληλα εκφράζεις την τεράστια αγάπη που τρέφεις για τον σύντροφο της ζωής σου. Αν δεν έχεις σύντροφο δεν χωρά δικαιολογία αφού είσαι πολύ τυχερός τόσο σε καινούργιες γνωριμίες που έρχονται στο δρόμο σου, όσο και σε πρώην έρωτες που εμφανίζονται πάλι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις σπατάλες και στις οικονομικές ατασθαλίες. Στην δουλειά όλα πάνε ρολόι και γι αυτό δεν την σκέφτεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, η σημερινή λαμπερή Κυριακή είναι μια όμορφη μέρα με τον Ήλιο να αγκαλιάζει την ανάδρομη Αφροδίτη και να φωτίζονται θέματα σπιτιού και οικογένειας. Κατάλληλη μέρα που μπορείς να εκφράσεις με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα στους δικούς σου ανθρώπους που θα σε εκτιμήσουν πιο πολύ. Λύνεις περιουσιακά, οικονομικά προβλήματα της οικογένειας και συζητάς για μια αγοραπωλησία που δεν προχώρησε στο παρελθόν. Παράλληλα ανακαινίζεις τον χώρο σου βελτιώνοντας την αισθητική του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σχέση σου δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα και μάλιστα συζητάς για επισημοποίηση του δεσμού. Η συγκατοίκηση που προϋπάρχει έχει δείξει δείγματα αρμονικής ζωής. Αν είσαι μόνος σήμερα που έχεις όρεξη για έξοδο θα ανακαλύψεις πως τίποτα δεν σε καλύπτει όσο ένας παλιός έρωτας που επανεμφανίζεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συζητήσεις περιλαμβάνουν αποφάσεις για συνεργασίες. Στα οικονομικά αν δεν ευνοείσαι στη δουλειά ευνοείσαι από την οικογένεια που σε βοηθούν στα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα είναι η πιο ωραία μέρα της εβδομάδας και το λέω για δύο λόγους. Πρώτον είναι Κυριακή και είναι αργία και δεύτερον ο Ήλιος βρίσκεται αγκαλιασμένος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Γενικά είσαι από τα πιο πολυάσχολα, αεικίνητα και επικοινωνιακά άτομα και τώρα με αυτή την όψη μεγεθύνεται η κατάσταση. Μόνο που αυτή την φορά είσαι περισσότερο συναισθηματικός και λιγότερο λογικός. Μιλάς γλυκά, τρυφερά και ο λόγος σου στάζει μέλι. Δεν σου αντιστέκεται κανείς και μαζεύεις γύρω σου το μελίσσι που κρέμεται από το στόμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον έρωτα της ζωής σου απολαμβάνεις να συζητάς και να αναλύεις την σχέση και το που βαδίζει. Το μέλλον διαφαίνεται ευοίωνο και τα σχέδια υλοποιούνται. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα είναι πολύ θετική μέρα για γνωριμίες και αν βγεις θα την πραγματοποιήσεις. Πρόσεχε μόνο μην πέσεις πάνω σε ένα πρώην ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προτάσεις που δεν απέδωσαν στο παρελθόν επανέρχονται. Η δεύτερη σκέψη είναι καλύτερη από την πρώτη. Στα οικονομικά νιώθεις ανασφαλής γιατί τα έξοδα τρέχουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Κυριακή η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο και εσύ ασχολείσαι με τα οικονομικά και τα περιουσιακά. Ως Καρκίνος θέλεις να ξέρεις ακριβώς τι έχεις στην κατοχή σου αλλά και στον τραπεζικό λογαριασμό. Η θετική όψη που γίνεται στον τομέα που συμβολίζει τα οικονομικά σε καθιστά ασφαλή. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο κάνοντας σε περισσότερο ευαίσθητο από ποτέ άλλοτε. Αφού έχεις για να ξοδέψεις γιατί να μην το κάνεις; Εξάλλου θέλεις να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα με δωράκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου και να ανταλλάξεις αγκαλιές. Ο μόνος τρόπος για να νιώσεις ασφαλής μέσα στην σχέση είναι η εκδήλωση των συναισθημάτων με λόγια αλλά και έργα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε συντροφεύσει μπορείς να ελπίζεις πως κάτι θα συμβεί σήμερα που έχεις τονισμένη αυτοπεποίθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σήμερα δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα. Αρκεί να είσαι επαρκής στα οικονομικά, που φαίνεται ότι είσαι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η Κυριακή θεωρείται η μέρα που εξουσιάζεται από τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο και σήμερα βρίσκεται στην αγκαλιά της ανάδρομης Αφροδίτης που έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι σου. Η γλύκα, η τρυφερότητα και ο ερωτισμός αναδύονται στο πρόσωπο σου. Εκφράζεσαι, επικοινωνείς και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμα σου. Εκπέμπεις μαγνητισμό και ερωτισμό σε όποιον σε πλησιάσει. Τα συναισθήματα είναι γενναιόδωρα. Φέρεσαι στους άλλους δοτικά και μοιράζεις δώρα απλόχερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα το ταίρι νιώθει τυχερό που σε έχει στην ζωή του και το έχεις καταφέρει αυτό με την γοητεία που ασκείς πάνω του αλλά και την περιποίηση που προσφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος, το μυαλό και η καρδιά βρίσκονται σε ένα πρώην ερωτικό ταίρι που επανέρχεται για να μείνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ασχολείσαι με μια μυστική συνεργασία που θα δει το φως της δημοσιότητας όταν θα έχεις δώσει τα χέρια. Σε ότι αφορά τα έξοδα είναι πολλά αλλά χαίρεσαι να ξοδεύεις για τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, Κυριακή σήμερα και είναι μέρα χαράς, αισιοδοξίας και προ πάντων ξεκούρασης. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σε ωθεί σε κρυφές συναντήσεις και σχέσεις που δεν πρέπει να δουν το φως του Ήλιου. Κινείσαι μυστικά, παρασκηνιακά και δεν λες τίποτα. Δεν μοιράζεσαι την χαρά σου με κανένα, γιατί περί χαράς πρόκειται. Με άκρα μυστικότητα σχεδιάζεις το μέλλον σου το οποίο διαφαίνεται ευοίωνο. Μπορείς να εμπιστευτείς ένα φιλικό άτομο που έχει αποδείξει την αφοσίωση στο χρόνο που είστε μαζί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, συζητάς με το ταίρι και παίρνεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον θετικά. Προς το παρόν κρατάς κρυφά τα σχέδια σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σε ταλανίζει η σκέψη ενός παλιού έρωτα που δεν μένει τελικά μόνο στην σκέψη αλλά μπαίνει και στην αγκαλιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικά κινείσαι και στα επαγγελματικά με συζητήσεις, κουβέντες και σκέψεις για το μέλλον. Μια δραστηριότητα σου προσφέρει έξτρα εισόδημα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Μια ιδιαίτερα εξωστρεφή μέρα που θα την περάσεις με την παρέα των φίλων, κάνοντας βόλτες, συζητήσεις και σχέδια για το μέλλον. Με την συγκεκριμένη σύνοδο πλανητών θα μαγέψεις τον περίγυρο και όλοι θα αποζητούν την συντροφιά σου. Οι ιδέες και τα λόγια σου έχουν γλύκα μαζί με στόμφο που μπορείς να πείσεις και τον πιο δύσπιστο συνομιλητή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η χαρούμενη και αισιόδοξη στάση σου δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον ερωτικό σύντροφο. Απολαμβάνει την κουβέντα μαζί σου και γοητεύεται από την ομιλία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες, κοινωνικοποιήσου και μην αφήσεις μια τέτοια θετική μέρα να πάει χαμένη. Ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον θα βρεις έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που θα σε τραβήξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορεί να σε απασχολήσει ένα υψηλά ιστάμενο άτομο που θα σου αναθέσει παραπάνω εργασία και να σε χαλάσει η συμπεριφορά του. Οικονομικά δεν φαίνεται κάτι για να σε προβληματίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Κυριακή και η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, αναδεικνύει τις αρετές και τις ικανότητες που διαθέτεις και σε κάνουν να ξεχωρίζεις ανάμεσα σε πολλούς στην κοινωνική ζωή. Μπορείς να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό στίβο και να γίνεις αποδέκτης εύνοιας των υψηλά ιστάμενων προσώπων στη δουλειά. Πως να σου αντισταθούν όταν είσαι ευγενικός μαζί τους και μιλάς με γλυκύτητα. Παράλληλα η μέρα προσφέρεται για να κάνεις τον σχεδιασμό του μέλλοντος και να συμπεριλάβεις μέσα ένα μακρινό ταξίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η αυξημένη κοινωνική σου ζωή φέρνει και πολλές υποχρεώσεις που καλό θα ήταν να μην παρευρίσκεσαι μόνος αλλά μαζί με το ταίρι σου. Ένας πρώην ερωτικός σύντροφος σε γυροφέρνει εσένα που είσαι ελεύθερος αυτή την στιγμή και δεν αποκλείεται να ενδώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πραγματοποιείς και τα πιο φιλόδοξα σχέδια σου στα επαγγελματικά και ανακουφίζεσαι. Με τα οικονομικά θα υπάρξει πρόβλημα αν δεν κάνεις κράτει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και ο Ήλιος βρίσκεται αγκαλιασμένος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα που είναι συμβατό με το δικό σου και φέρνει θετικές εξελίξεις. Ευνοϊκή περίοδος για προσωπική επέκταση και ανέλιξη στα επαγγελματικά. Η ζωή σου πάει ένα βήμα παραπέρα και εξελίσσεσαι. Σπουδές, γνώσεις και ταξίδια προωθούνται. Τίποτα δεν μένει στάσιμο όταν εσύ κινητοποιείσαι και δραστηριοποιείσαι σε χώρους που πριν λίγο καιρό ήταν άγνωστοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο διανύεις μια εξαιρετική περίοδο και ξεφεύγεις από την ρουτίνα με ταξίδια, εκδρομές και βόλτες. Η κοινωνικοποίηση με άλλα άτομα ανανεώνει την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, αποδέξου προσκλήσεις για εξόδους και μην αφήνεις τίποτα να πάει χαμένο. Η τύχη σου χαμογελά και δεν χτυπά συχνά την πόρτα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ενδιαφέρει μια συνεργασία που προέρχεται από παλιά και την επανεξετάζεις. Η διαφορές εντοπίζονται σε μια οφειλή που πρέπει να τακτοποιηθεί για να ανοίξει ο δρόμος για νέα συμφωνία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα τελειώνει με την Κυριακή που γίνεται η όψη συνόδου του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη. Αυτή η όψη τονίζει τη σεξουαλική λίμπιντο και αυξάνει τον ερωτισμό σου. Εκπέμπεις μαγνητισμό και αποπνέεις μυστήριο που εξιτάρει τον κάθε ενδιαφερόμενο. Τα οικονομικά ανεβαίνουν και τονώνεται η αίσθηση της ασφάλειας καθώς γεμίζει το πορτοφόλι από έσοδα. Το παρελθόν που σε βασάνιζε πριν λίγο καιρό παύει να υφίσταται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ερωτικό ταίρι διανύεις μια περίοδο έντονης σεξουαλικής έλξης και ορμής. Ο σύντροφος σε εξιτάρει και η ζήλια των προηγούμενων ημερών έχει μεταμορφωθεί σε πάθος και βαθιά αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί πάλι το πρόσωπο που σε παίδεψε στο παρελθόν. Το τι θα αποφασίσεις είναι στην κρίση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι για νέες συνεργασίες και ήδη ετοιμάζεις κάτι καλό. Στα οικονομικά επιτέλους τακτοποιείς ένα χρέος προς το δημόσιο και απεγκλωβίζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός και έχεις πολλούς λόγους για να το γιορτάσεις. Ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκονται αγκαλιασμένοι στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου στον Λέοντα. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά στρέφεις την προσοχή στους άλλους. Εκεί επιθυμείς να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να διακριθείς. Μπορείς να γίνεις ο διαμεσολαβητής σε όποια διένεξη και να φιλιώσεις τους ανθρώπους που διαφωνούν. Είσαι αυτός που όλοι επιδιώκουν να έχουν στο πλευρό τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι δεν έχεις πλέον κανένα λόγο για να ανησυχείς αφού όλα κυλούν ομαλά. Η απόμακρη στάση σου έχει μετατραπεί σε ενδιαφέρον και ειλικρινές νοιάξιμο. Αν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα παρόλο που έχεις πολλές δουλειές τις αναβάλλεις για να βγεις και να περάσεις καλά είτε κάνεις μια γνωριμία, είτε δεν κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοϊκά τα πράγματα για συνεργασίες που θα εξετάσεις από αύριο. Σήμερα δεν θα ασχοληθείς γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις την μέρα με σκέψεις που αφορούν την δουλειά και τα λεφτά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Κυριακή σήμερα και βλέπουμε τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Η καθημερινότητα και οι συνήθειες φωτίζονται και βελτιώνονται ως δια μαγείας. Το ραβδάκι της Αφροδίτης μετατρέπει την ρουτίνα σε απόλαυση και την κούραση σε παραγωγικότητα. Τίποτα δεν σε αγχώνει αφού ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις είναι διαφορετικός. Έχεις καταλάβει ότι όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την αγάπη που προσφέρει ο σύντροφος με την Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 5ο ηλιακό οίκο να σε ευνοεί για ερωτικές περιπτύξεις. Η εκφραστικότητα και η γενναιοδωρία που δείχνεις θα εκτιμηθούν από την μεριά του. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα μείνεις για πολύ να χαρείς την ελευθερία σου. Μια συνάντηση θα εξελιχθεί σε μοιραία σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την θετική επιρροή των άστρων να προωθήσεις ένα επιχειρηματικό επαγγελματικό σχέδιο. Ακόμα και ένα ξεχασμένο ταλέντο μπορείς να προωθήσεις. Στα οικονομικά η κατάσταση όσο πάει και βελτιώνεται.

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος τα προβλήματα με την αρχαιλογία – Συνεχίζονται τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Προβλήματα με την αρχαιολογία ήθελαν την περασμένη εβδομάδα καθυστέρηση στα έργα που διενεργούνται στα στενά του Αγίου Νικολαου με την παράταση τους για μετά το Πάσχα.

Ωστόσο η έγκριση παρθηκε σύντομα με τα έργα να μπαίνουν και πάλι σε ρυθμό, ενώ ήδη πολλά κομμάτια έχουν ολοκληρωθεί μένοντας το μπάζωμα και οι τελικές λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ εκτελούνται εργασίες από τη ΔΕΥΑ  Καβάλας σε λίγα μόνο ακόμη σημεία ενώ αισιοδοξία υπάρχει από τους αρμόδιους φορείς για την λήξη των έργων το συντομότερο δυνατό

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποιητική η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας

Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας με τους πολίτες να προτιμούν τις εξόδους τους ιδίως τα Σαββατοκύριακα.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι Καβαλιώτες αλλά και Έλληνες πολίτες από άλλες πόλεις που επισκέπτονται την Καβάλα αλλά και οι Βαλκάνιοι τουρίστες που προσέρχονται καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ωστόσο όπως μας ενημερώνει ο Αντιπρόεδρος Βενζινοπωλών Καβάλας κ. Μιχάλης Μεταξάς, οι τιμές των καυσίμων έχουν δείξει κάποιες αυξομειώσεις κατά καιρούς παρόλα αυτά αισιόδοξοι παραμένουν οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων για την κίνηση μέσα στο καλοκαίρι ιδίως μετά την προσέλευση των τουριστών από γειτονιές χώρες οι οποίοι κατά  βάση ταξιδεύουν οδικώς.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμη η παραλία Οφρυνίου για να υποδεχτεί το μεγάλο κύμα των επισκεπτών

Αρκετά βήματα και αρκετές ενέργειες γίνονται τους τελευταίους μήνες με απότερο σκοπό την τουριστική ανάπτυξη περιοχών του Δήμου Παγγαίου. Όπως μάλιστα δήλωσε στο ENA CHANNEL, η αντιδήμαρχος τουρισμού, κ. Όλγα Απατζία, φέτος η αρμόδιοι φορείς συμμετείχαν σε εκθέσεις τουρισμού σε Βαλκανικές χώρες με τους επισκέπτες της έκθεσης να δίχνουν έντονο ενδιαφέρον για τις περιοχές του Δ. Παγγαίου.

 

Την ίδια ώρα, φορείς του Δήμου Παγγαίου αλλά και επαγγελματίες δήλωνουν έτοιμοι να υποδεχτούν το κύμα των τουριστών με τις προετοιμασίες ωστόσο να συνεχίζονται.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en