Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tσατσούλης | O Mαρινόπουλος κατέστρεψε το λιανεμπόριο

«Ο Μαρινόπουλος είναι αυτός που κατέστρεψε το λιανεμπόριο στην Ελλάδα. Πρέπει να τιμωρηθεί». Αυτό επισημαίνει στο insider.gr o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Royal Mediterranean που παράγει τουρσιά, Άγγελος Τσατσούλης, τον οποίο συναντήσαμε στην Food Expo, τονίζοντας ότι εξαιτίας του Μαρινόπουλου έχουν ήδη κλείσει πολλές μικρές εταιρείες, ενώ η αγορά έχει οδηγηθεί σε οικονομική ασφυξία. 

 Αναφορικά με την απόκτηση του δικτύου της Μαρινόπουλος από τον Σκλαβενίτη, ο κ. Τσατσούλης μίλησε για ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο δεν «ξέρει αν θα πετύχει» αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. 

Όπως είπε, η εταιρεία είχε αποσύρει τα προϊόντα της από τα ράφια του Μαρινόπουλοτυ από το 2010, διαβλέποντας την κατάσταση που έτεινε να διαμορφωθεί. 

AdTech AdΟ κ. Τσατσούλης επιβεβαίωσε το γεγονός ότι όσοι προμηθευτές είτε δεν δέχτηκαν κούρεμα των υποχρεώσεων τους, είτε δεν είχαν παρουσία στα ράφια της Μαρινόπουλος, πέτυχαν καλύτερης αντιμετώπισης από τις αλυσίδες σουπερμάρκετ.

Η Royal Mediterranean, είναι μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας με έδρα την Καβάλα, αξιοποιώντας την παλιά τέχνη της φυσικής διατήρησης φρέσκων λαχανικών όλο το χρόνο.
Τα προϊόντα της εταιρίας εκτός από την ελληνική αγορά εξάγονται σε 32 χώρες από την Νέα Ζηλανδία μέχρι το Μεξικό. 

Σύμφωνα με τον κ. Τσατσούλη, πολύ καλές αγορές θεωρούνται η Αμερική, η Νότια Κορέα αλλά και η Ρωσία. 

Η εταιρεία πραγματοποιεί πωλήσεις 15 εκατ ευρώ, από τις οποίες το 85% προέρχεται από τις χώρες του εξωτερικού και το υπόλοιπο 15% από την εσωτερική αγορά. 

H εταιρεία διαθέτει δύο εργοστάσια, ένα στην Ξάνθη και ένα στην Κωνσταντινούπολη και απασχολεί 100 μόνιμους υπαλλήλους και πάνω από 300 εργαζόμενους εποχικό προσωπικό. 

Από τις γραμμές παραγωγής της εταιρείας περνούν ετησίως 9 εκατ. φρέσκα λαχανικά και περί τα 10 εκατ. βάζα φτάνουν στα ράφια των αλυσίδων σουπερμάρκετ. 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργιακή κινητοποίηση και πορεια στην Ξάνθη με αφορμή την εργατική Πρωτομαγία

Στην καθιερωμένη απεργιακή κιμνητοποιήση και πορεία τους προώρησαν το πρωί της Τεάρτης 1 Μαϊου, τα σωματεία της Ξάνθης με αφορμή την εργατική Πρωτομαγία.

Τα σωματεία, συγκεντρώθηκαν στο εργατικό κέντρο της Ξάνθης αλλα και στην κεντρική πλατεία μιλώντας για τα εργατικά τους δικαιώματα, τιμώντας την ημέρα αυτή.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάθεση στεφάνων η Εργατική Πρωτομαγιά στην Καβάλα

Το πρωί της Μ. Τετάρτης 1 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εργατική κινητοποίηση  για την Πρωτομαγεία από πολλά σωματεία της πόλης, ενω ακολούθησε και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δημοτικού Κήπου της Καβάλας

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου στην Καβάλα

Ανήμερα της μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου στην Καβάλα βρέθηκε για την προγραμματισμένη επίσκεψη της η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελγιοριδου.

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε πρώτα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας με τα συντονιστικά μέλη της νομαρχιακής επιτροπής ενώ στην συνέχεια ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Νίκος μαρτης της περιεφερειακης ενότητας Καβάλας με σκοπό να τεθούν προς συζήτηση διαφορά θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en