ΖΩΔΙΑ

Tα Ζώδια σήμερα 8/10/2016

Η σκληρότητα στις σκέψεις, στις αποφάσεις και στα συναισθήματα προκαλεί μία προσωρινή ένταση στις σχέσεις, οι οποίες βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί!

Οι τάσεις κυριαρχίας δεν λείπουν από τις συμπεριφορές και πρέπει να αποτραπούν για να μην υπάρχουν ρήξεις!

ΚΡΙΟΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση σχεδίων που έχουν μείνει στη μέση εδώ και καιρό. Μην ασχολείσαι με θέματα που σου σπαταλούν την ενέργεια άσκοπα. Συγκεντρώσου στις επιδιώξεις σου με σοβαρότητα και συνέπεια και σύντομα θα δεις να πραγματοποιούνται όλες σου οι επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

 

Στον επαγγελματικό τομέα, αρχίζεις σιγά σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις στόχους που στο παρελθόν δεν ήταν δυνατόν. Οικονομικά, θα πρέπει πρώτα να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε σημαντικά ρίσκα και συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα. Νέοι δρόμοι πρόκειται να ανοιχτούν μπροστά σου και θα καταφέρεις να αποκτήσεις εύνοια σε κοινωνικό επίπεδο, την οποία θα σου προσφέρουν πρόσωπα που μέχρι πρότινος σού ήταν άγνωστα. Εξέτασε προσεκτικά όσα θα σου προτείνουν και αξιοποίησέ τα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις ‘ανοίγματα’ αλλά και λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, στον επαγγελματικό σου τομέα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η φροντίδα της οικογένειας σε ευχαριστεί, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά και σε κουράζει. Εξασφάλισε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σου και μην υπερβάλλεις. Είναι βέβαιο πως οι καταστάσεις που σε απασχολούν σύντομα θα διευθετηθούν με θετικό τρόπο. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει ολοκληρωτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, ειδάλλως θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Σκέψεις που έχεις για κάποια αλλαγή, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην φοβηθείς να προσπαθήσεις για κάτι που ονειρεύεσαι χρόνια τώρα, ειδικά αυτή τη στιγμή που τα άστρα χαρίζουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσεις. Η βοήθεια κάποιου φίλου θα είναι καθοριστική και θα διευκολύνει αρκετά την κατάσταση. Μην διστάσεις να τη ζητήσεις και θα εκπλαγείς θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά, αλλά θα πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα μόνος σου. Σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις προβλέπεται επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα χρειαστεί σωστός προγραμματισμός.

ΛΕΩΝ

Μην βιαστείς, αγαπητέ Λέων, να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, γιατί μία λανθασμένη κίνηση λόγω παρόρμησης, μπορεί να μπλοκάρει την εξέλιξη των γεγονότων. Ο νέος τρόπος δράσης θα είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικός, γι’ αυτό μην αλλάξεις τίποτα. Ένα δώρο πρόκειται να δεχτείς καθώς και μια ευχάριστη πρόσκληση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να του διώξεις τις ανασφάλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να τα κάνεις όλα τέλεια. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει είναι γερές. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά τα έξοδα. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος σού προκαλούν νοσταλγία και τάση για ονειροπόληση. Μην αφεθείς σε υπερβολές, αλλά προσπάθησε να συγκεντρωθείς στην πραγματικότητα που έχεις μπροστά σου. Ο δρόμος για το ζώδιό σου είναι ανοιχτός αλλά και γεμάτος εμπόδια τα οποία θα προσπεράσεις με ψυχραιμία και καλή οργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, στα αισθηματικά σου, να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και εξομαλύνονται και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές, ενώ θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε ένα άτομο το οποίο πρόκειται να επανεμφανιστεί στη ζωή σου και να σε γεμίσει χαρά. Μην βιαστείς όμως να ενθουσιαστείς. Προσπάθησε να προχωρήσεις συγκρατημένα, εξετάζοντας πρώτα τα νέα δεδομένα που θα σου προτείνει και μην αφήσεις περιθώρια για καμία πίεση. Όλα θα φανούν στον χρόνο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα αναζητήσεις λύσεις σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να δεχτείς την βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα οικογενειακής φύσης πρόκειται να σε απασχολήσουν, αγαπητέ Σκορπιέ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναβολών. Δείξε ψυχραιμία και εξέτασε το ενδεχόμενο μίας συμβιβαστικής λύσης που θα σε απαλλάξει από πιθανές ταλαιπωρίες. Η άλλη πλευρά θα δείξει πρόθεση να τα βρείτε – σκέψου με ηρεμία την καλύτερη λύση για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις μαζί του ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις τόσες ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου τα οποία σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τέλος της ταλαιπωρίας πλησιάζει για το ζώδιό σου. Χαλάρωσε και άσε τον ελάχιστο χρόνο που απομένει, να περάσει χωρίς καμία παρέμβαση. Είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ένα ζήτημα όπως είχες ονειρευτεί, αλλά η έκβασή του θα είναι αρκετά ικανοποιητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα καταφέρεις να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, τώρα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, περιόρισε τον παρορμητισμό σου, ειδάλλως θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταλαιπωρία προβλέπεται για το ζώδιό σου, εξ αιτίας των διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν στον τομέα της οικογένειας. Φρόντισε να προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά με μέτρο και χωρίς να αναλάβεις μεγαλύτερο βάρος από αυτό που σου αναλογεί. Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Ξεκαθάρισε τα όριά σου με ευγενικό και σταθερό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που είχες τόσο καιρό στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι σχεδόν αδύνατον να χαρείς για όσα σου συμβαίνουν, αγαπητέ Υδροχόε, εξ αιτίας της μεγάλης πίεσης που βιώνεις. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου κα δώσε χρόνο για την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών. Αργότερα θα καταφέρεις πιο πολλά, αρκεί να μην ξεφύγεις από τη διαδρομή που απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα που ήταν στάσιμα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να λύνονται με τον τρόπο που ήθελες. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που είχες τόσο καιρό στο μυαλό σου και τα οποία θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σου για ξεκούραση και ψυχαγωγία παραμένει ανικανοποίητη, αγαπητέ Ιχθύ, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην στερείς τα πάντα από τον εαυτό σου από φόβο μην τυχόν εμποδίσεις τα σχέδιά σου να ολοκληρωθούν. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με πρόγραμμα και σωστή αξιολόγηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν σήμερα στα επαγγελματικά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και καθυστερούν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

oroskopos.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version