Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο στο Μεσολόγγι | Αμίλητος ο κρεοπώλης που απολογείται σήμερα

Σε θρίλερ χωρίς τέλος έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται ενώ ο κρεοπώλης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία παραμένει αμίλητος και σήμερα, Δευτέρα 22/1 αναμένεται να απολογηθεί.

Στις έρευνες για τον Μπάμπη που τα ίχνη του χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου συμμετέχει ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

«Συναγερμός» κατά τη διάρκεια των ερευνών

Το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) σήμανε συναγερμός καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που ερευνούσε από το πρωί συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας, φέρεται να μύρισε κάτι. Ο χειριστής του ενημέρωσε αμέσως τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να σηκώσει drone και να το ελέγξει.

Πρόκειται για ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας, όπου όμως εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν από το πρωί, δεν μπορεί να γίνει επιτόπιος έλεγχος. Μόλις πέσουν οι άνεμοι, οι πυροσβέστες θα ερευνήσουν το σημείο αρχικά με το drone και εν συνεχεία με τη βοήθεια δύτη.

Σιωπηλός ο κρεοπώλης

Ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συνελήφθη συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

Ο κρεοπώλης, που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση θα απολογηθεί σήμερα, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε Α.Τ. της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίθετοι οι αγρότες του νέου Ζυγού με την αύξηση των δημοτικών τελών

Τα δημοτικά τέλη φαίνεται πως δεν έχουν φέρει αντιρρήσεις μόνο απο κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης της Καβάλας αλλά και απο αγρότες και επαγγελματίες των χωρίων του Δήμου Καβάλας όπου το κόστος για αυτούς είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Πρίν απο λίγες ημέρες μάλιστα, οι αγρότες της Δημοτικής Ενότητας Ζυγού, συνεδρίασαν ώστε να πάρουν μια κοινή απόφαση και να ζητήσουν βοήθεια και ίσως απαλλαγή απο τα δημοτικά τέλη καθώς τα έξοδα τους είναι ήδη τεράστια.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψήλη η επισκεψημότητα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων

Υψυλή ήταν καθ’όλη την διάρκεια του χειμώνα η επισκεψημότητα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, κυρίως απο τουρίστες του εξωτερικού, οι οποίοι φτάνουν στην Ελλάδα με τουριστικά γκρούπ. Μιλώντας μάλιστα στο ENA CHANNEL, η προϊσταμένη της εφορίας αρχαιοτήτων, κ. Σταυρούλα Δαδάκη, έκανε λόγω και για τα τουριστικά γκρούπ απο τον τουρισμό της κρουαζίερας, η οποία δηλώνει πως ο εν λόγω τουρισμός βοηθάει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά δεν βοηθαεί οικονομικά τις επιχειρησεις.

Στην συνέχεια η κ. Δαδάκη έκανε λόγω και για τα έργα που πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστυμα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων για τον καλλωπισμό του χώρου αλλα και την ανάδειξη αυτού.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου των Φιλίππων για περίπτερο με τοπικά προϊόντα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων

Πρόταση προς τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Καβάλας, κατέθεσε πριν απο λίγο χρνικό διάστημα, ο εμπορικό Σύλλογος Φιλλίπων, όπου σύμφωνα με την πρόταση αυτή, ζήτουν να τοποθετηθούν σε καποιό σημείο στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, εκθεσιακά περίπτερα με τοπικά προϊόντα απο την περιοχή. Η πρόταση έχει κατατεθεί και οι ίδιοι αναμένουν μια ορισττική απόφαση αλλα και παραχωρίσει κάποιου χώρου ώστε να υλοποιήθει το εν λόγω σχέδιο.

Η πρόταση αυτή μάλλον δεν βρίσκει αντίθετη την προϊστάμεη της εφορίας αρχαιοτήτων, κ. Σταυρούλα Δαδάκη η οποία δηλώσε πως είναι ενας διαφορετικό τύπος τουρίσμου για την περιοχή.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en