Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Συνδυασμός «Ανανέωση τώρα» | «Μας λυπεί η πτώση του θεσμού και η αναξιοπιστία της διοίκησης»

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο συνδυασμός «Ανανέωση τώρα» του Επιμελητηρίου Καβάλας απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Με αφορμή την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Καβάλας, εφόσον και φέτος δεν μας δόθηκε η δυνατότητα χαιρετισμού, ευχόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες καλή χρονιά, με ευημερία, υγεία και κέρδη. Επιπρόσθετα, ευχόμαστε το Επιμελητήριο Καβάλας να πρωταγωνιστεί στις διεκδικήσεις των επιχειρηματιών, με ικανούς ανθρώπους, που έχουν ως γνώμονα πρώτα τον θεσμό και όχι προσωπικές φιλοδοξίες. Οι τελευταίες εξελίξεις μπορεί να δικαίωσαν πλήρως τις θέσεις και τις επιλογές μας, όμως, μας λυπεί η πτώση του θεσμού και η αναξιοπιστία της διοίκησης. Ελπίζουμε σε αυτή τη χρονιά, να υπάρξουν όλες αυτές οι εξελίξεις, που θα αντιστρέψουν το κλίμα και θα αναδείξουν όλα τα ικανά στελέχη που απαρτίζουν τη διοίκηση. Διπλά συγχαρητήρια σε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν ενάντια σε όλα και σε όλους, για τους λόγους που τώρα είναι ευρέως γνωστοί. Καλή χρονιά!».

Οι εκλεγμένοι στη διοίκηση του Επιμελητηρίου με τον συνδυασμό είναι οι: Γεώργιος-Παύλος Ζησίμου, Έλσα Βακιρτζή, Αντώνης Καραγιαννίδης, Αναστάσιος Μπίλιας, Κατερίνα Νούση, Χρήστος Παπαδάκης.

k-tipos

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Kατεδαφίζεται το εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πυθαγόρα

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Πολεοδομία Καβάλας εξέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα άδεια κατεδάφισης για το ακίνητο που βρίσκεται στην αρχή της οδού 7ης Μεραρχίας (και Αγίας Λαύρας), απέναντι από το πολιτιστικό κέντρο του Πυθαγόρα.

Η άδεια αναφέρεται σε κατεδάφιση επικίνδυνου διώροφου κτίσματος με υπόγειο. Ταυτόχρονα προβλέπεται η κοπή δέντρων, τα οποία βρίσκονται στο ίδιο οικόπεδο. 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Καθηγητής Ε. Γιαμαρέλος αναλύει πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τον Covid-19 στο ENA Channel

Δημοσιεύτηκε

στις

Στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουνίου 2020 ο Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ κ.Ευάγγελος Γιαμαρέλλος θα μιλήσει για το πρόγραμμα εμβολιασμού το οποίο ξεκίνησε την 1η Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα.

Επιστημονικές αναφορές από πολλές χώρες δείχνουν ότι ο εμβολιασμός κατά της φυματίωσης σχετίζεται με μικρότερο κίνδυνο λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Αναλυτική συνέντευξη του κ. Γιαμαρέλου αλλά και απαντήσεις στο πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στην Βόρεια Ελλάδα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του

ENA Channel με την Μαρία Παπάζογλου στις 21:00

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην τελική ευθεία η επένδυση στο λιμάνι Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Μετά από μια γραφειοκρατική «διαδρομή» περίπου 8 ετών, φαίνεται πλέον στον ορίζοντα η έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του μεγάλου εμπορικού κέντρου στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος».

Ο φάκελος του έργου «ανέβηκε» πρόσφατα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα όπως προβλέπει η ισχύουσα διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών, έχοντας πάρει ήδη την προβλεπόμενη προέγκριση.

Για το έργο αναφέρθηκε στο enanews.gr ο επενδυτής επιχειρηματίας Σωτήρης Γεωργούλιας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τενάγη των Φιλίππων | Άμεσες παρεμβάσεις ζητούν οι αγρότες της περιοχής

Δημοσιεύτηκε

στις

Στο ίδιο έργο θεατές. Μετά τις πλημμύρες του Νοεμβρίου και εξ αίτιας των έντονων βροχοπτώσεων που ακολούθησαν υπάρχει έντονος κίνδυνος ορισμένα χωράφια στα τενάγη των Φιλίππων να μην καλλιεργηθούν.

Την αγανάκτηση τους δηλώνουν οι αγρότες και αίτημα τους είναι να προχωρήσουν τα αποστραγγίστηκα και αρδευτικά έργα που πρέπει να γίνουν και βρίσκονται στον πάγο.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Menoume Spiti

Monopolio Delivery

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ