ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Μ. Λαζαρίδη και Κ. Κλειτσιώτη | Για τα προβλήματα του νοσοκομείου της Καβάλας

Συνάντηση πραγματοποίησαν ο Βουλευτής της Ν.Δ. της περιφερειακής ενότητας Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης με τον νέο διοικητή του νοσοκομείου Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη το πρωί της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου.

Όλα τα θέματα του νοσοκομείου συζήτησαν οι δυο τους, ελλείψεις προσωπικού, την εξωτερική εικόνα του νοσοκομείου, την λειτουργικότητα χώρων του νοσοκομείου

Ο Μακάριος Λαζαρίδης και ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης δήλωσαν πως το προσωπικό θα ενισχυθεί με 11 ατόμα των οποίων οι θέσεις έχουν ήδη προκηρυχθεί. Σύντομα να ανακοινωθούν και οι 15 προσλήψεις παραιατρικού προσωπικού. Αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στους χώρουν των επειγόντων περιστατικών έχει ενημερωθεί ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος ζήτησε εκτενέστερη ενημέρωση ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Ο βουλευτής είχε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τον υφυπουργό και τον υφυπουργό με τους οποίους συζήτησαν για την μετατροπή του ογκολογικού τμήματος σε μικρή ογκολογική κλινική. Ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταφέρει στους ίδιους τις προτάσεις του διοικητή του νοσοκομείου για το πρόβλημα με τους τραυματιοφορείς.

Προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι η αντιμετώπιση διαχρονικών προβλημάτων στον τομέα της υγείας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version