ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη για 518 γρ. ηρωίνης στους Ευζώνους

Με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Iris του Τελωνείου Ευζώνων, αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 518 γραμμαρίων που μετέφεραν δύο νεαροί σε όχημα το οποίο είχε εισέλθει στην Ελλάδα από τα σύνορα.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο το βράδυ της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο της Egnatia Odos, κοντά στα διόδια της Ανάληψης. Κατά τον έλεγχο οι αρχές εντόπισαν τη ναρκωτική ουσία κρυμμένη μέσα σε χάρτινη συσκευασία δημητριακών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο όχημα επέβαιναν δύο 20χρονοι υπήκοοι North Macedonia, οι οποίοι συνελήφθησαν για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στη χώρα.

Η υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

DNews Widget

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version