Τελείωσαν τα ψέματα στη Stoiximan Super League, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα συγκρουστούν στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική των play-offs σε ένα ντέρμπι τίτλου, καθώς αν κάποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να νικήσει θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» έχουν το πλεονέκτημα της έδρας τους, με τη Λεωφόρο να είναι κατάμεστη λόγω του sold out μέσα σε λίγα λεπτά, με τον κόσμο να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλοντας να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Επιπλέον, το «τριφύλλι» έχει και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας, καθώς σε περίπτωση που βρεθεί στο τέλος της χρονιάς μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της η «Ένωση» πάει στη Λεωφόρο με στόχο το «διπλό» που θα την αφήσει στην κορυφή και σύμμαχο την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει στο χορτάρι. Μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζουν δυναμική παρουσία στο ξενοδοχείο για να εμψυχώσουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει την μεγάλη απουσία του Σέρχιο Αραούχο, η οποία όμως δεν έχει φανεί μέχρι στιγμής στο γήπεδο, «καθαρίζοντας» κατά σειρά Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για να πάει χωρίς απώλειες στο απόλυτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, η παρουσία της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου αφήνει ανοιχτή την προοπτική του νταμπλ, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο, καθώς αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο θα πρόκειται για μία ιδανική χρονιά με την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα να συνδυάζεται με δύο τίτλους.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής των play-offs, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη κι ο Ολυμπιακός τον Βόλο, με τους δύο γηπεδούχους να δίνουν μάχη για την τρίτη θέση, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούνται πιο χαλαροί, καθώς το +7 των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης από την ομάδα της Μαγνησίας αφήνει λίγα περιθώρια αμφισβήτησης του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 20:00 Cosmote Sport 2

ΠΑΟΚ-Άρης 20:00 Nova sports Prime

Ολυμπιακός-Βόλος 20:00 Cosmote Sport 3