ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για ακόμα μία σεζόν. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και πήρε το εισιτήριο μετά τη νίκη του με 2-0 στο πρώτο ματς στην Τούμπα.

Mόλις στο 6′ ο Αστέρας απείλησε τον ΠΑΟΚ μετά από κακή απομάκρυνση του Πασχαλάκη και δυνατό σουτ του Κώτσιρα, που απομάκρυνε σε κόρνερ με θεαματική απόκρουση ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου». Η πρώτη επίθεση του ΠΑΟΚ έγινε στο 17′, αλλά ο Κρέσπο δεν σημάδεψε σωστά από την πλάγια θέση.

Ο Αστέρας συνέχισε να είναι επιθετικός και στο 20′ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Μαρτίνεθ. Η ομάδα της Αρκαδίας, καλύτερη σε όλο το πρώτο μέρος, είχε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 35′, με δυνατό σουτ του Τασουλή από καλή θέση, που έφυγε άουτ. Άστοχο ήταν και σουτ του Ζαμπά στο 42′, για να ολοκληρωθεί με αυτή την μέτρια εικόνα το πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Αστέρας πέτυχε γκολ με τον Τσιλιανίδη στο 47′, αλλά ο Αθηναίος ρέφερι Ευαγγέλου το ακύρωσε για φάουλ του σκόρερ στον Ίνγκασον.

Στο 62′ ο Αστέρας έχασε ακόμα μία σημαντική ευκαιρία, με σουτ του Φερνάντεζ που πέρασε μόλις πάνω από την συμβολή των δοκών του Πασχαλάκη, ενώ στο 66′ πλάγιο σουτ του Δουβίκα έδιωξε ο Πασχαλάκης σε κόρνερ.

Στο 72′ ο Λημνιός έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία της ομάδας του στο δεύτερο μέρος, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το άστοχο σουτ του Ολιβέιρα από το σημείο του πέναλτι.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-0 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 

Κίτρινες κάρτες: Τριανταφυλλόπουλος – Ολιβέιρα, Ίνγκασον

Κόκκινες κάρτες: –

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (41′ Δουβίκας), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (64′ Μπελόκ), Φερνάντεζ, Κώτσιρας,Τσιλιανίδης (74′ Αραβίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μίσιτς (52′ Ολιβέιρα), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (62′ Πέλκας), Ακπόμ (77′ Σφιντέρσκι).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version