ΕΒΡΟΣ

Στο ΠΓΝΑ παραμένουν οι 10 μετανάστες που τραυματίστηκαν στο πολύνεκρο τροχαίο | Φρουρούμενοι νοσηλεύονται οι διακινητές

Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δέκα μετανάστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της ανατροπής οχήματος που σημειώθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στην περιοχή των Λουτρών, καθώς και φρουρούμενοι οι δύο συλληφθέντες ως διακινητές, οι οποίοι φέρουν ελαφρά τραύματα. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις, με την πλειονότητα των τραυματιών να παρακολουθούνται στη χειρουργική κλινική και λιγότεροι στην ορθοπεδική, ενώ δεν έχει επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάσταση υγείας των δύο σοβαρότερα τραυματισμένων, ο ένας εκ των οποίων εισήχθη από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Όσον αφορά τους δύο άνδρες οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές που μετέφεραν παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας τους 16 άνδρες, ηλικίας 20-30 ετών, διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή τους στο νοσοκομείο ότι φέρουν ελαφρά τραύματα  από την ανατροπή του οχήματος.

Ο κ. Αδαμίδης υπογράμμισε την για ακόμη μία φορά εξαιρετική ετοιμότητα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του ΠΓΝΑ, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα και με άριστο συντονισμό, όλων των εμπλεκομένων ιατρικών ειδικοτήτων, έναν σημαντικό αριθμό θυμάτων τροχαίου δυστυχήματος.

«Η ομάδα στο ΤΕΠ λειτούργησε πάρα πολύ καλά, υπό ιδιαίτερη πίεση λόγω της συνεχούς διακομιδής τραυματιών, η κατάσταση των οποίων απαιτούσε τη συνεργασία πολλών ειδικοτήτων, ιδιαίτερα αντανακλαστικά και ικανότητες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου.

e-evros

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version