Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης για τα τρολ

η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επισκέφτηκε σήμερα ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή την υπόθεση των τρολ που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά από δηλώσεις του ίδιου ο οποίος είχε κάνει λόγο για «διαδικτυακά παράκεντρα».

«Ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης στη δήλωσή του αφού βρέθηκε στη Δίωξη.

Δήλωση μετά τη σημερινή επίσκεψή μου στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ενα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών.

Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Οπως έγραφε η «Κ», η νομική οδός εξετάστηκε από τον ίδιο και τους δικηγόρους του μετά και τις προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκε από ανώνυμο λογαριασμό στο Χ (Twitter) υπό την κωδική ονομασία «Πεν Νταλαούρα».

Mετά τη γνωστοποίηση της πληροφορίας ότι ο Πάνος Σκουρλέτης θα κατέφευγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανέφερε: «Να το πράξετε κ. Σκουρλέτη. Να φροντίσετε να φέρετε όμως και τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πολάκη, ακόμη και με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα».

Η πλευρά Σκουρλέτη πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ξεκαθαρίζει ότι στόχος αυτής της κίνησης δεν είναι να στοχοποιηθεί ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα διαμηνύεται ότι τα όσα εισφέρει ο κ. Σκουρλέτης δεν αποτελούν κάποια αποκάλυψη, καθώς ο ίδιος επικαλείται παλαιότερα δημοσιεύματα της «ΕΦ.ΣΥΝ.» και της «Αυγής» για το θέμα των τρολ.

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συνόδευσαν στον Δ. Νέστου Υποψήφιοι Ευρωβουλετές

Τελική ευθεία για την Κυριακή των Ευρωεκλογών με τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές να περιοδεύουν στην επικράτεια αποκτώντας εικόνα για τα θέματα κάθε τόπου.

Στο πλευρό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13 Μαϊου στην Χρυσούπολη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συζητήσουν με τους αγρότες και τους αρμόδιους φορείς που παρευρέθησαν, για τα θέματα του πρωτογενούς τομέα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θέματα λειψυδρίας απασχολούν τους αγρότες στην Π.Ε Καβάλας

Δεν είναι μόνο οι χαλαζοπτώσεις και οι καταστροφές που έχουν υποστεί οι αγροτικές καλλιέργειες στον Νομό Καβάλας, αλλά οι αγρότες καλούνται συνεχώς να αντιμετωπίζουν ζημιοφόρα προβήματα.

Είτε στον Δήμο Παγγαίου με το φράγμα του Μαρμαρά, είτε στον Δήμο Νέστου με την χαμηλή στάθμη του ποταμού, οι αγρότες αναμένεται να αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα με το πότισμα των καλλιεργειών τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en