Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο σύλλογος του Περιγιαλίου για την ανυπόφορη μυρωδιά

Από τον Σύλλογο Κατοίκων Περιγιαλίου λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε κάνει πολλές συστάσεις στους υπεύθυνους καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για πλύσιμο του δρόμου και των απορριμματοφόρων οχημάτων που πηγαίνουν στον ΧΥΤΑ. Δημιουργούν μια ανυπόφορη μυρωδιά από τα υγρά που πέφτουν στον δρόμο στη συνοικία μας.

Από τα φανάρια της Άσπρης Άμμου μέχρι και επάνω στον ΧΥΤΑ,  όλη αυτή η διαδρομή μυρίζει άσχημα και σίγουρα δημιουργείται και μόλυνση λόγω των υγρών από τα σκουπίδια που πέφτουν. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι κύριοι υπεύθυνοι. Αναλαμβάνει πλέον η δικαιοσύνη να λύσει το θέμα που εσείς δεν μπορείτε. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν».

proininews

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Θετικός ο απολογιμός των Καρναβαλίων για τα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης

Για πρώτη φορά, τα εμπορικά καταστήματα στην πόλη της Ξάνθης είχαν την ευκαιρεία να παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των καρναβαλίων αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, κ. Νίκο Γρηγοριάδη, δεν άνοιξαν όλοι οι επαγγελματίες τις επιχειρήσεις τους και πιο συγκεκριμένα πολύ λίγα ήταν τα καταστήματα τα οποία άνοιξαν με τον απολογισμό ωστόσο για αυτά λόγω της υψηλής επισκεψημότητας να είναι θετικός.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Θετικός ο απολογισμός του Καρναβαλίου της Ξάνθης

Θετικός ήταν ο απολογισμός του μεγάλου καρναβαλίου για την πόλη της Ξάνθης, όπου φέτος μετα απο αρκετά χρόνια οι καρναβαλιστές που συμμετείχαν αλλά και οι πολίτες που παρακολουθούσαν ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Με την μεγάλη αυτή επισκεψημότητα να συνέβαλε θετικά στην οικονομική ανάπτυξη των επιχειρήσεων της περιοχής. Ενώ αξίζει να σημειωθεί οτι οι φορείς της περιοχής, χωρίς να πάρουν ανάσα ξεκίνησαν και όλας τις προετοιμασίες για τις απόκριες του 2025.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ελευθερούπολη | Λαμπαδηδρομία Παγγαίου 2024

 Οι τέσσερις λαμπαδηδρόμοι που θα έχουν την τιμή να μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα εντός των ορίων του Δήμου Παγγαίου είναι:

1)Κατερίνα Μαμούτη: Πανελληνιονίκης, συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 με την Εθνική Ομάδα στο Σύνθετο Ομαδικό αλλά και στα ατομικά
αγωνίσματα στην Ενόργανη Γυμναστική. Προπονήτρια Ενόργανης Γυμναστική στο σύλλογο Γυμναστική Αθλητική  Ακαδημία Παγγαίου .

2) Βασιλική Σταυρίδου: Πανελληνιονίκης, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Βαλκανίων στην Πυγμαχία. μέλος της Εθνικής Ομάδας,   Αθλήτρια των Μαχητών Ελευθερούπολης.

3) Χρήστος  Καραϊτης:  Πανελληνιονίκης, Παγκόσμιος  Πρωταθλητής, Πρωταθλητής  Ευρώπης και Βαλκανίων στην Πυγμαχία, μέλος της Εθνικής Ομάδας. Αθλητής των
Μαχητών Νέας Περάμου.

4) Γρηγόρης Μοσχοβίδης Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών σε πάγκο που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ντουμπάι.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en