ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την υπόθεση στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στην Καβάλα

Άντρας περίπου 90 ετών είναι ο ηλικιωμένος ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται πως έβαλε τέλος στην ζωή του σε διαμέρισμα στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στην Καβάλα. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που εξασφάλισε το enanews.gr ο ηλικιωμένος ζούσε μόνος του το τελευταίο χρονικό διάστημα στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, ενώ δεν φαίνεται να είχε συζητήσεις συχνά με τους γείτονες του. Προτιμούσε την μοναχική ζωή, και είχε ελάχιστους συγγενείς στην Καβάλα. 

Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ίδιος έδωσε τέλος στην ζωή του μέσα στην μπανιέρα του χρησιμοποιώντας την καραμπίνα του που ήταν δικής του ιδιοκτησίας.

Το enanews.gr ήρθε σε επαφή με ένα συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου ο οποίος μετέφερε ότι ο 90χρονος αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, είχε νοσηλευτεί 2 φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο Καβάλας και δεν ήθελε να γίνει βάρος σε κανέναν. Για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με το συγγενικό του πρόσωπο, φαίνεται πως έβαλε τέλος στην ζωή του…

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του… 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version