Quantcast
Connect with us

Θεσσαλονίκη

Σκύλος επιτέθηκε σε φοιτητές του ΑΠΘ | Δείτε το βίντεο

Επίθεση από σκύλο δέχθηκαν δυο φοιτητές στην παλιά φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Thesstoday ο σκύλος, ράτσας ροτβάϊλερ, επιτέθηκε στους φοιτητές, ενώ έμπαιναν μέσα στο κτίριο. Από τις δαγκωνιές κατάφερε μάλιστα να τους σκίσει τα ρούχα, με τους φοιτητές να τρέχουν ώστε να βρουν καταφύγιο μέσα στο κτίριο.

Στο σημείο έσπευσαν φύλακες του εκπαιδευτικού ιδρύματος για να απομακρύνουν τον σκύλο, ο οποίος φοράει ένα χαρακτηριστικό κόκκινο λουρί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ενημερωθεί ήδη και Φιλοζωική για την ασφαλή απομάκρυνση του ζώου από το campus.

Πηγή: newsbeast.gr.

Click to comment

Απάντηση

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη | Για πρώτη φορά η Sophia, το διάσημο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης στην συμπρωτεύουσα

Η Sophia είναι ένα πιο διάσημο ανθρωποειδές ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης. Σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε προγραμματιστεί να έχει… συνομιλία με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της έκθεσης BEYOND.

Πρόκειται για ένα «κοινωνικό» ανθρωποειδές ρομπότ, σχεδιασμένο για διάδραση και επικοινωνία με τους ανθρώπους με ένα πρόσωπο που θυμίζει ανθρώπινο. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο δημιουργός της, τα χαρακτηριστικά της είναι ένας συνδυασμός της Αιγύπτιας βασίλισσας Νεφερτίτης, της Όντρεϊ Χέπμπορν και της συζύγου του Αμάντα Χάνσον!

H Sophia ήταν συνεπής στο ραντεβού της με το κοινό σήμερα στις 11:30 στο σταντ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη | Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη, δύο οι συλλήψεις

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για την κτηνωδία στη Θέρμη. Ο σκύλος μπήκε στο στόχαστρο μετά από εντολή που έδωσε 47χρονος σε 44χρονο…

Αδιανόητη βαρβαρότητα στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε δύο συλλήψεις για το έγκλημα στη Θέρμη. Ο σκύλος έπεσε νεκρός μετά τους πυροβολισμούς και στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση. Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο άτομα που υπέδειξαν αυτόπτες μάρτυρες. Τον εκτελεστή με το όπλο και τον συνεργό του, που φέρεται να του έδωσε την εντολή. Πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια εισαγγελέα που καλείται να αποφασίσει για την τύχη των κατηγορούμενων.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως «συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες (25-04-2024) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης δύο άτομα για θανάτωση ζώου στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 47 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί ζώων και περί όπλων.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος κατ’ εντολή του 47χρονου με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και θανάτωσε σκύλο, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τελευταίος, ήταν επιθετικός προς τα οικόσιτα ζώα του.

Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή: newsit.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη | Έκλεψαν 175.000 ευρώ από σπίτια πέντε ηλικιωμένων

Πέντε περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως. Για τις υποθέσεις σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες σε βάρος δέκα συνολικά ατόμων ηλικίας από 22 έως 58 ετών, για κλοπές απλές και κατά συναυτουργία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Αυγούστου 2023 έως τέλη Ιανουαρίου 2024, οι κατηγορούμενοι, προσποιούμενοι τους τεχνικούς υπαλλήλους, μετέβαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων και αφαιρούσαν χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Με την μέθοδο αυτή διαπράχθηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν χρηματικά ποσά, χρυσές λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας που υπερβαίνει τις 175.000 ευρώ.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en