ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σέρρες: Η φίλη της ξάφριζε συστηματικά τα κοσμήματα ηλικιωμένης

Το ελεύθερο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στις Σέρρες είχε μια Ελληνίδα, καθώς διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί της. Ωστόσο, η ένοικος αντιλήφθηκε ότι στο διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου που την επισκεπτόταν, έκαναν σταδιακά φτερά τα κοσμήματά της, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ!

Μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προέκυψε ότι η «φίλη» της ήταν εκείνη η οποία έκλεψε τα κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Η γυναίκα δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε από σε βάρος της για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Εξιχνιάστηκε «χρυσή» κλοπή

Βρήκε ξεκλείδωτο ένα όχημα που ο οδηγός του είχε παρκάρει για λίγο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων στην Κέρκυρα ένας Έλληνας και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς «βούτηξε» από το εσωτερικό του ένα τσαντάκι που περιείχε μετρητά ύψους 2.000 ευρώ! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Κέρκυρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version