BUSINESS-STORIES

SEREXPO 2016 | 2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών 24-26 Ιουνίου

Ήδη από την παρθενική της διοργάνωση, τον Οκτώβριο 2015, η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SER-EXPO», έχει καταφέρει να καταξιωθεί ως το κορυφαίο οικονομικό, επιχειρηματικό, κοινωνικό γεγονός περιφερειακά, με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό, προσελκύοντας ένα ιδιαιτέρως μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων όσο και εμπορικών επισκεπτών.

Η Έκθεση πραγματοποιείται σε  μία έκταση 4.080τμ, στον αύλιο χώρο του Διοικητηρίου τηςΠ.Ε. Σερρών (πρώην Νομαρχία), στην οδό Μεραρχίας 36, στο κέντρο της πόλης των Σερρών !!

Η Έκθεση πλαισιώνεται με φοβερά event Ψυχαγωγίας με κορύφωση τις Βραδινές Συναυλίες όπου κάθε Βράδυ, επισκέπτες, εκθέτες, πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας και καταγωγής, δίνουν το δικό τους «παρών» σε ένα μοναδικό μουσικό ραντεβού που κορυφώνουν πασίγνωστοι καλλιτέχνες από το ελληνικό μουσικό στερέωμα, όπως ο Αντώνης Ρέμος στα εγκαίνια την Παρασκευή, ο Τόνι Σφήνο το Σάββατο και οι Imam Baildi μετά την τελετή λήξης την Κυρικαή, απογειώνοντας την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα αλλά και την έκθεση γενικότερα!

Μήνυμα Προέδρου

Το Επιμελητήριο Σερρών, παρά τη δυσμενή πολιτικοοικονομική συγκυρία για τη χώρα, Τολμά & Επιχειρεί, πολλαπλώς και με κάθε μέσο, να διαμορφώνει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα διασφαλίσουν την βιωσιμότητα των Επιχειρήσεων του!

…Γιατί πρωτίστως:

Είναι θεσμικό μας καθήκον να παρέχουμε τα εχέγγυα στους παραγωγούς, τους μεταποιητές, τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και κάθε επιχειρηματία, επιταχύνοντας τον βηματισμό της επιχειρησιακής τους ανέλιξης !

Είναι ηθική μας υποχρέωση να αναδείξουμε τα παραγόμενα αγαθά του τόπου μας, γνωστοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και τον πλούτο που η γη και ο Νομός μας διαθέτει!

Όλα αυτά επιχειρούμε με την SER-EXPO!

Τολμήσαμε την πρώτη χρονιά! Και τα καταφέραμε!

Ανέλπιστη -στον εξαιρετικό αυτό βαθμό- η επιτυχία της 1ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών!

Το τόλμημα μας εντυπωσιακώς υποστηρίχθηκε σε επίπεδο τόσο Χορηγιών όσο και Εθελοντισμού. Με την πολύτιμη και πολύπλευρη υποστήριξη τους, η SER-EXPO2015 και το Επιχειρείν του Ν. Σερρών προκάλεσε έντονο απόηχο πανελλαδικά.

Η πρωτοβουλία μας κινητοποίησε και ενέπνευσε την τοπική κοινωνία, καταλήγοντας σε ένα ομόφωνο αίτημα για την καθιέρωση της SER-EXPO ως Θεσμού του Επιχειρείν του Νομού.

Αποφασίσαμε, και αυτή τη χρονιά, να πάμε δυναμικά και με αισιοδοξία, κόντρα στους δύσκολους καιρούς!

Μόνο και μόνο για να καταφέρει η τοπική επιχειρηματική κοινότητα να συνεχίσει να στέκεται αξιοπρεπής και δυνατή, εμπνέοντας και υποστηρίζοντας τους νέους και ικανούς ανθρώπους, την ίδια την κοινωνία της…!

Έφτασε η στιγμή για τη 2η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών

Μια Έκθεση όπου συνυπάρχουμε όλοι! Επιχειρηματίες με εξαιρετική διαδρομή, αλλά και μικρές επιχειρήσεις που, σε πείσμα των καιρών, δίνουν την καθημερινή μάχη επιβίωσης στο πολυσύνθετο κι αβέβαιο οικονομικό γίγνεσθαι.

Σας προσκαλώ όλους να συμμετάσχετε και σας ενθαρρύνω να υποστηρίξετε, και αυτή τη χρονιά, ενεργά την 2η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών!

Την SER-EXPO  που όλοι μας αγαπήσαμε και πιστέψαμε!

Από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στον αύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Σερρών (πρώην Νομαρχία), Μεραρχίας 36, Σέρρες. 

Αξιοποιώντας την πείρα & διδαχή του παρελθόντος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών, κι εγώ προσωπικά, ευελπιστούμε στην δυναμικότερη παρουσία της SER-EXPO 2016!

Με Υποστηρικτή όμως Εσάς, καταφέρνουμε να προσδώσουμε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και κύρος στην Έκθεση, διασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των χιλιάδων επισκεπτών, διανοίγοντας προοπτικές συνεργασίας, ισχυροποιώντας εν τέλει τη θέση του Παραγωγού & Επαγγελματία!

Γιατί μόνο μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα πιο ασφαλές μέλλον για την επιχειρηματική κοινότητα, τους νέους ανθρώπους, τον ίδιο τον τόπο μας! 

…Αξίζει να Είστε ο Ισχυρότερος μας Σύμμαχος,       

δίνοντας το δικό σας «Παρών» σε ένα Νομό που Επιχειρεί, Επενδύει και Τολμά…!

—————————————————————————————————-

Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SER-EXPO»                                       

Φορείς Διοργάνωσης: Επιμελητήριο Σερρών – Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρεία Ν. Σερρών (ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ)

ΠΡΟΦΙΛ

Ήδη από την παρθενική της διοργάνωση, τον Οκτώβριο 2015, η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SER-EXPO», έχει καταφέρει να καταξιωθεί ως το κορυφαίο οικονομικό, επιχειρηματικό, κοινωνικό γεγονός περιφερειακά, με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό, προσελκύοντας ένα ιδιαιτέρως μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων όσο και εμπορικών επισκεπτών.

Η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SER-EXPO» προσφέρει πληθώρα σημαντικών συνεργειών, καθώς επιτρέπει στους εκθέτες να αναδείξουν τα παραγόμενα αγαθά τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους όλων των κλάδων και σημαντικούς αγοραστές από Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία στους χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες και τους διεθνείς hostedbuyers να διαπιστώσουν όλο το εύρος και την ποικιλία του ελληνικού και κυρίως τοπικού μας πλούτου! 

Με εφαλτήριο την προηγούμενη επιτυχία της, το Επιμελητήριο Σερρών προχωρά στη διοργάνωση της SER-EXPO 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στον αύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Σερρών (Μεραρχίας 36).

Διατηρώντας ακόμα υψηλότερα ποιοτικά standards σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης, η SEREXPO 2016 αποκτά μεγαλύτερη δυναμική και κύρος, ως μία σταθερή διεθνής πλατφόρμα δικτύωσης και προβολής, ικανή να καταλάβει υψηλή θέση στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας!

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έκθεση πραγματοποιείται σε  μία έκταση 4.080τμ, στον αύλιο χώρο του Διοικητηρίου τηςΠ.Ε. Σερρών (πρώην Νομαρχία), στην οδό Μεραρχίας 36, στο κέντρο της πόλης!!

Ο χώρος διαμορφώνεται στη βάση των σύγχρονων εκθεσιακών τάσεων αισθητικής, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη λειτουργικότητα κι ασφάλεια των συμμετεχόντων. Βασικό πλεονέκτημα της οργάνωσης του χώρου είναι η τοποθέτηση ειδικών κιγκλιδωμάτων κατά μήκος των διαδρόμων, διασφαλίζοντας την υποχρεωτική πορεία του επισκέπτη από το σύνολο των εκθεσιακών περιπτέρων.

Πλησίον της Κεντρικής Πύλης – Εισόδου του Εκθεσιακού Χώρου, το Συναυλιακό Stage (Κεντρική Μουσική Σκηνή), υψηλών προδιαγραφών και εγκαταστάσεων, φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου musicevents, με αποκορύφωμα τις Βραδινές Συναυλίες.

Ωράριο Λειτουργίας Εκθεσιακού Χώρου: 10.00πμ – 22.00μμ.

Ελεύθερη – Δωρεάν Είσοδος στον Εκθεσιακό Χώρο & το Συναυλιακό Stage.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Στεγασμένα Εκθεσιακά Περίπτερα Εξωτερικού Χώρου wΔιατίθενται δύο τύποι Εκθεσιακών Περιπτέρων: μονής όψης(πρόσοψη) και πολλαπλών όψεων σε 4 διαφορετικές διαστάσεις wΜετόπη με την επωνυμία της επιχείρησης  wΕξοπλισμός Γραφείου  wΠλήρης ηλεκτρολογική εγκατάσταση (φωτισμός & παροχή ρεύματος)  w24ωρη φύλαξη του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της έκθεσηςwΚαθαριότητα καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης wΔίνεται η δυνατότητα μίσθωσης εξειδικευμένου πρόσθετου εκθεσιακού εξοπλισμού

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η SER-EXPO, συγκεντρώνοντας υπό τη στέγη της όλους τους τομείς δραστηριότητας, παρουσιάζει έντονη πολυποικιλότητα, ιδιαιτερότητα που την καθιστά πόλο έλξης για χιλιάδες επισκεπτών!

Αν και η πλειοψηφία συμμετεχόντων στατιστικά προέρχεται από τον αγροδιατροφικό και κατασκευαστικό κλάδο καθώς και τον τομέα ενέργειας και τουρισμού, στην SER-EXPO συμμετέχουν όλοι οι κλάδοι και ειδικότερα:

Επιχειρηματικότητα:Αποστολές Επιμελητήριων και Περιφερειών της χώρας προβάλλουν τα ιδιαίτερες υπηρεσίες τους που σχετίζονται με την Καινοτομία, τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό. Επιπλέον ιδιαίτερη συμμετοχή έχουν Επιχειρήσεις Συμβουλευτικών Υπηρεσιών καθώς και Αναπτυξιακοί, Οικονομικοί & Επιχειρηματικοί Φορείς.

Ενέργεια :Οι επισκέπτες μπορούν να διερευνήσουν τις επιλογές τους στον κλάδο της ενέργειας. Εναλλακτικές πηγές ενέργειας, Φωτοβολταϊκά, Θέρμανση- Ψύξη, Pellet, Ξύλο, Θερμομόνωση, Τεχνολογία και Εξοπλισμούς.

Βιοτεχνικά & Βιομηχανικά Προϊόντα- Δόμηση: Για τους επισκέπτες που θέλουν να διευρύνουν τις επιλογές τους στον κλάδο της Δόμησης και του Οικιακού & Επαγγελματικού Εξοπλισμού. Προσφέρει την ευκαιρία στις Εταιρείες να προβάλλουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους που σχετίζονται με τον Σχεδιασμό Κτιρίων, Δομικά Υλικά, Κουφώματα, Θερμομόνωση, Είδη Σπιτιού, Τεχνολογία.

Αγροτικός/Κτηνοτροφικός Τομέας: Έντονη η συμμετοχή προϊόντων και εξοπλισμών που σχετίζονται με την κτηνοτροφία, πτηνοτροφία, φυτική καλλιέργεια, μελισσοκομία, αρωματικά φυτά, εκτροφή σαλιγκαριών, παραγωγή σπιρουλίνας και άλλων καινοτόμων καλλιεργειών και μεθόδων.

Γαστρονομία:Η Γωνιά της Γαστρονομίας αναδεικνύει το γαστρονομικό πλούτο της περιοχής και τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις. Ιδιαίτερη θέση στην SER- EXPO καταλαμβάνουν επιχειρήσεις αποσταγμάτων, του οίνου, αλκοολούχων ποτών, αλλαντικών και γαλακτοκομικών προϊόντων και βουβαλιού, καθώς και εργαστήρια παρασκευής παραδοσιακών γλυκών.

Εμπόριο:Ο κλάδος του Εμπορίου συμμετέχει ενεργά στην SER-EXPO δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά Επιχειρήσεις από τον κλάδο του Αυτοκινήτου, Τρόφιμα και Ποτά, Είδη Σπιτιού, Αναλώσιμα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε καλλυντικά και είδη Περιποίησης.

Υπηρεσίες:Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Υπηρεσιών,μεταξύ των οποίων Επιχειρήσεις Εφαρμογών Η/Υ, Ασφάλισης, Ταχυμεταφορών, Οργάνωσης Εκδηλώσεων, Κέντρα Αισθητικής, καθώς και από τον τομέα της Εκπαίδευσης,Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Παιδικοί Σταθμοί και Γραφικές Τέχνες.

Τουρισμός:Αναπτυξιακοί Φορείς Τουρισμού, Πολιτιστικοί Φορείς,όσο και Ξενοδοχειακοί Όμιλοι και Επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον Συνεδριακό Τουρισμό καθώς και με τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό. 

ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Με ακόμα υψηλότερων προδιαγραφών διαφημιστικό πρόγραμμα, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και την εφαρμογή καινοτόμων στρατηγικών δημοσιότητας, οργανώνεται ένα ευρύ φάσμα ενεργειών δικτύωσης και προβολής που στοχεύει στην περαιτέρω ανάδειξη της δυναμικής της SER-EXPO, μεγιστοποιώντας τηνεπισκεψιμότητα και την εμπορική της αποτελεσματικότητας.

Στη βάση της επικοινωνιακής στρατηγικής της Έκθεσης, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας  περιλαμβάνει όλα τα παραδοσιακά και σύγχρονα μέσα, σε συνδυασμό με στοχευμένες προωθητικές ενέργειες δικτύωσης με Οικονομικούς, Θεσμικούς και Αναπτυξιακούς Φορείς, σε διεθνές και Εθνικό Επίπεδο. Ειδικότερα: 

Έντυπα Μέσα: Καταχωρήσεις σε ένθετα ειδικού και γενικού τύπου, ενώ συνεχής αρθρογραφία επιχειρείται σε τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικά μέσα υψηλής αναγνωσιμότητας

Διαδικτυακά Μέσα: Οργανωμένη ηλεκτρονική καμπάνια (Newsletters, Googleads, Καταχωρήσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αξιοποίηση ψηφιακών διακρατικών φόρουμ) σε Ελλάδα και αγορές στόχους του εξωτερικού

Τηλεόραση / Ραδιόφωνο:wΠαραγωγή σποτ με τη συμμετοχή υψηλής αναγνωρισιμότητας καλλιτεχνών για ραδιοφωνική και τηλεοπτική προβολή  wΣυνεχείς Ζωντανές αναμεταδόσεις σε υψηλής τηλεθέασης εκπομπές των πλέον διαδεδομένων ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας

Στοχεύομενη προώθηση :wΠάνω από 30.000 αποστολές μηνυμάτων SMS wΦιλοξενία επιφανών δημοσιογράφων από Ελλάδα και εξωτερικό, που μεταλαμπαδεύουν τις εμπειρίες τους σε διθυραμβικά άρθρα

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την SER-EXPO ενισχύουν πλήθος Παράλληλων Εκδηλώσεων που διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Οι θεματικές της SER-EXPO καλύπτουν και τις πιο «δύσκολες» απαιτήσεις, καθώς η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών κατά «μαγικό» τρόπο τις συνδυάζει με τρόπο αρμονικό!

Εκδηλώσεις Επιχειρηματικού Ενδιαφέροντος: Ενημερωτικές Ημερίδες – Συνέδρια, με κορυφαίο το International Business Forum, το οποίο ολοκληρώνεται με επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με εκπροσώπους επιχειρηματικών αποστολών από χώρες του εξωτερικού.

Ειδικές Εκδηλώσεις Διαδραστικού Χαρακτήρα: Τελετές Γευσιγνωσίας/ Οινογνωσίας, Παρουσιάσεις Προϊόντων και Επιχειρήσεων από επιφανείς έλληνες καλλιτέχνες και ξένους δημοσιογράφους

Πολιτιστικά Δρώμενα: wΠολιτιστικοί Σύλλογοι & Τουριστικοί Φορείς αναδεικνύουν τα ήθη και τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας  wΠαρελάσεις Φιλαρμονικών Δήμων εντός του κεντρικού ιστού της πόλης ξεσηκώνουν με τις μελωδίες τους, προσδίδοντας περαιτέρω στο γιορτινό κλίμα του τριημέρου  

Ψυχαγωγία/ Βραδινές Συναυλίες: Κάθε Βράδυ, επισκέπτες, εκθέτες, πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας και καταγωγής, δίνουν το δικό τους «παρών» σε ένα μοναδικό μουσικό ραντεβού που κορυφώνουν πασίγνωστοι καλλιτέχνες από το ελληνικό μουσικό στερέωμα απογειώνοντας την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα!

Τα ενθουσιώδη συμπεράσματα των εκθετών, το έντονο ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων αγοραστών, καθώς και ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης των χιλιάδων επισκεπτών, καταδεικνύουν ότι, και αυτή τη χρονιά, η SER-EXPO 2016 θα πραγματώσει τους πολλαπλούς στόχους της, ισχυροποιώντας τη θέση του επιχειρείν, αναδεικνύοντας τον πλούτο που η γη κι η ευρύτερη περιοχή μας διαθέτει….!

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version