Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ryanair: Ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα- νέοι προορισμοί & δεκάδες πτήσεις

Εξαιρετικά ικανοποιημένη δηλώνει η Ryanair από τον πρώτο μήνα ύπαρξής της στην ελληνική αγορά με την αεροπορική εταιρεία να υιοθετεί πλέον ως νέο της σύνθημα ως το «Ήρθαμε για να μείνουμε στην Ελλάδα».

Η εταιρεία ανακοίνωσε νέους προορισμούς και νέα αεροσκάφη στη βάση της Αθήνας από το φθινόπωρο, ενώ ήδη παρουσίασε την αύξηση των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα προσθέσει ένα ακόμη αεροσκάφος στη βάση της Αθήνς, ενώ αναμένεται να αυξήσει τις πτήσεις της από το Ελ. Βενιζέλος από 154 σε 222 κάθε εβδομάδα.

Θα προσθέσει, παράλληλα, νέους προορισμούς με απευθείας δρομολόγια προς Βρυξέλλες και Ρώμη, ενώ αναμένεται να βάλει και δεύτερη πτήση από το Λονδίνο για Αθήνα.

Στο επίκεντρο τα Χανιά

Η Ryanair θα συνδέει και τον χειμώνα την Κρήτη με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάφο με συνολικά 44 πτήσεις την εβδομάδα.

Οπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χθες στα Χανιά, θα εκτελούνται 13 δρομολόγια την εβδομάδα προς την Αθήνα, έξι προς τη Θεσσαλονίκη και τρία προς την Πάφο, ενώ, όπως υπολογίζεται, από αυτό το πρόγραμμα θα «πετάξουν» πάνω από 850.000 επιβάτες και θα υποστηριχθούν 850 θέσεις απασχόλησης στο αεροδρόμιο Χανίων.
Στα ελληνικά πλέον η ιστοσελίδα της εταιρείας

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδα της, η οποία, όπως επισημάνθηκε, θα επιτρέψει στους Έλληνες καταναλωτές και τους επισκέπτες της να αποκτήσουν πιο εύκολα τις εγγυημένα χαμηλότερες τιμές στο www.ryanair.com/gr.

Η ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας της Ryanair περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό «Fare Finder» (Εύρεση Ναύλων), όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές, βάση του προορισμού και τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αλλά και να προτείνουν αυτά τα αεροπορικά εισιτήρια σε φίλους και την οικογένεια τους στις κοινωνικές σελίδες δικτύωσης, μέσω του «Share the Fare» (Διάδωσε την τιμή Ναύλου).

Η Ryanair γιορτάζει το χειμερινό πρόγραμμα των Χανίων για το 2014 και την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδα της με τη διάθεση εισιτηρίων σε όλο το ευρωπαϊκό δίκτυό της, με τιμές από 14.99 ευρώ για ταξίδια τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες για κρατήσεις έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 6 Μαΐου.

Πηγή: iefimerida

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος πιστών στην συνάντηση των Επιταφίων στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην συνάντηση των επιταφίων στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα τέσσερις επιτάφιοι από τους ιερούς ναούς Αγίου Ιωάννη, Αγίου Παύλου, Αγίου Νικολάου και Αγίου Γεωργίου συγκεντρώθηκαν στον Δημοτικό Κήπο της πόλης.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε κατάνυξη η περιφορά του επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας

Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φετός οπως κάθε Μ.Παρασκευή, η περιφορά τoυ επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων της Π.Ε. Καβάλας αλλά και εκατοντάδων πολιτών.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en