Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ροδόπη: Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν παράνομου μετανάστες

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες και σήμερα (11/12-7-2023) σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης,τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,χθες το απόγευμαστην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον όπως προέκυψε για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 6-7-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Πιερίας, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση,χθες το βράδυ στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοίτης Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούποληςσυνέλαβαν έναν αλλοδαπό και έναν ημεδαπό διακινητή,διότι εντόπισαν τον αλλοδαπό δράστη να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε μεταφέρει νωρίτερα σε προκαθορισμένο σημείο ο ημεδαπός δράστης.

Στη τρίτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδόΚήπων – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ο δεύτερος ημεδαπός διακινητής,διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητομετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο αποβίβασε λίγο νωρίτερα από το όχημα τους μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν με τησυνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Έκτωρ» του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών σε παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούντα Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δημος Παγγαίου | Στολισμός του Επιταφίου σε Ακροπόταμο -Καριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κάριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόταμος

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Αυλής

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ποταμιά Θάσου | Ιερός Ναός ” Εισόδια της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους “

Με κατάνυξη ,ο  στολισμός του Επιταφίου στον Ιερό Ναό ” Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους ” στην Ποταμιά της Θάσου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en