ΚΟΣΜΟΣ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του

Τι συμβαίνει με την υγεία του.

Η ξαφνική κατάρρευση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης, προκάλεσε γενικό συναγερμό στην Τουρκία.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις περιοδείες και τις δημόσιες εμφανίσεις του για σήμερα (26/4) μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης.

Η απόφαση ελήφθη μετά από σύσταση της ιατρικής ομάδας που παρακολουθεί τον Τούρκο πρόεδρο, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 14ης Μαΐου. «Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τη συμβουλή των γιατρών μας», είπε. Θα τον αναπληρώσει ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι.

Ο Ερντογάν αδιαθέτησε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7. Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρούσε συνέντευξη, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» εντός του προεδρικού μεγάρου, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται απότομα.

Ο δημοσιογράφος κοιτάζει τον Τούρκο πρόεδρο και σηκώνεται από τη θέση του εμφανώς ανήσυχος. Υστερα από περίπου δέκα λεπτά, ο ηγέτης της γείτονος εμφανίστηκε ξανά, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ανέφερε πως αντιμετώπιζε στομαχική διαταραχή λόγω της κόπωσης από τον προεκλογικό αγώνα. Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας ολοκληρώθηκε εντός ολίγων λεπτών καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version