ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Προβληματίζουν οι κλοπές οχημάτων σε ορεινούς οικισμούς της Θράκης

Κλοπή του εικονιζόμενου στην φωτογραφία αγροτικού οχήματος σημειώθηκε τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στον οικισμό Κέχρο του Δήμου Αρριανών Ροδόπης. Το όχημα που φέρει την πινακίδα ΕΒΕ4959 εκλάπη γύρω στις 7 το πρωί έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του. Ο γιος του ήταν εκείνος που παρατήρησε την απουσία του οχήματος και αρχικά σκέφτηκε ότι το είχε πάρει ο πατέρας του.

Όταν όμως μπήκε στο σπίτι και είδε τον πατέρα του εκεί και το αυτοκίνητο να λείπει τότε κατάλαβε ότι κάτι κακό συνέβη. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος έχει ήδη απευθύνει στην αστυνομία και συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα Φιλύρας καταγγέλλοντας την κλοπή.

Αυτό που προβληματίζει τους κατοίκους του Κέχρου και της ευρύτερης ορεινής περιοχής είναι ότι η κλοπή του αγροτικού οχήματος μπορεί να οφείλεται στη δράση κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη περιοχή ως πέρασμα για την προώθηση προς άλλα μέρη της χώρας. Μάλιστα όπως καταγγέλλουν προ δυο εβδομάδων σημειώθηκε κλοπή αγροτικού οχήματος από τον οικισμό Σιδηροχώρι Έβρου, που γειτνιάζει με τους ορεινούς οικισμούς της Ροδόπης.

Τότε το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς καταδιώχτηκε μέχρι τον Κέχρο και εκεί οι επιβαίνοντες, διακινητής και μετανάστες, το παράτησαν και έφυγαν πεζοί για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Αναφορικά με την κλοπή του αγροτικού οχήματος από τον Κέχρο Ροδόπης οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version