ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη περιοδεία Μητσοτάκη στον Βύρωνα με τον Χαρδαλιά: Στόχος για τη ΝΔ να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, το πρωί επισκέφθηκε τον Βύρωνα μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο της προσεχούς Κυριακής και πλέον έχει ριχτεί στη μάχη όλος ο κομματικός μηχανισμός. Από σήμερα βγαίνει μπροστά και ο πρωθυπουργός με περιοδείες στο πλευρό των υποψηφίων που έχουν λάβει το χρίσμα της ΝΔ.

Στόχος είναι η επιβεβαίωση της πολιτικής κυριαρχίας της ΝΔ, όπως αυτή καταγράφηκε στις εθνικές κάλπες του Ιουνίου. Σύμφωνα με την Πειραιώς, υπάρχει η δυνατότητα για τη ΝΔ να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες, είτε από τον πρώτο είτε από τον δεύτερο γύρο. Αναλύοντας και τις δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί, αλλά και τα στοιχεία που συγκεντρώνει το κυβερνητικό επιτελείο από μετρήσεις σε τοπικό επίπεδο, εκτιμούν πως το πολιτικό κλίμα σε σχέση με τις εθνικές εκλογές δεν έχει αλλάξει και η δυναμική που είχε αναπτυχθεί παραμένει σταθερή, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, κυρίως από τις φυσικές καταστροφές.

Το απόγευμα στην Κόρινθο με τον Δημήτρη Πτωχό

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κόρινθο, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

iefimerida.gr

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version