Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

“Project για την Δράμα” : Επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, η υποψήφια δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε επισκέφθηκε σήμερα, παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το Θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων.

Η κ. Κιόρτεβε και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη συνάντηση  με τη διευθύντρια και το προσωπικό του ιδρύματος  άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα, τις δυσκολίες και την αγωνία των εργαζομένων, οι οποίοι δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα.

Στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος η Παρθένα Κιόρτεβε είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κάποιους φιλοξενούμενους του θεραπευτηρίου, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τις υπηρεσίες και την  προσφορά του προσωπικού.

Η δημοτική παράταξη ¨Project για τη Δράμα¨ έχει προτεραιότητα τα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Στόχος μας είναι η ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών προκειμένου να καλύπτονται αποτελεσματικότερα οι ανάγκες της κοινωνίας. Βοηθώντας τους συνδημότες μας να μην απομονώνονται εξαιτίας διαφόρων σοβαρών προβλημάτων, ενδυναμώνουμε την κοινωνική συνοχή και συνεργασία.

facebook page: Project για τη Δράμα

web page: www.projectdrama2020.gr/

youtube account: https://www.youtube.com/@project-drama

email: project.drama2020@gmail.com

instagram: https://www.instagram.com/project_drama

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Καλύτερη η εικόνα στο μέτωπο της φωτιάς στο Παρανέστι

Σε δηλώσεις του στο enanews.gr σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή του Παρανεστίου, ο δήμαρχος Αναστάσιος Καγιάογλου εξέφρασε την ανακούφιση του για τη βελτιωμένη εικόνα της κατάστασης.

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που εργάζονται αδιάκοπα για τον περιορισμό της πυρκαγιάς. Η εικόνα της κατάστασης είναι πλέον σαφώς καλύτερη χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων φορέων.”

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Δοξάτο Δράμας | Πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς στο Δοξάτο Δράμας.

Υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στο χέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος τους ευχήθηκε «μέσα από την ψυχή μου καλή ανάρρωση», ευχαριστώντας «δημόσια αυτόν και όλους όσοι καθημερινά δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη. Είστε σπουδαίοι!»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:

Για άλλη μια φορά, ένα παλικάρι -πυροσβέστης μας, παλεύοντας με τις φλόγες, τραυματίστηκε. Στην πυρκαγιά στο Δοξάτο Δράμας υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στο χέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι καλά, πήρε εξιτήριο.

voria.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Π.Ε Δράμας | Πτώση δέντρων λόγω θυελλωδών ανέμων

Τα ξημερώματα της Πέμπτης προς Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 υπήρξαν έντονα καιρικά φαινόμενα με θυελλώδεις ανέμους οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση μεγάλων δέντρων σε σημείο του οδικού δικτύου από Δράμα προς Αρκαδικό.

Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά δεν ήταν δυνατή η απομάκρυνση των ξεριζωμένων κορμών από το οδόστρωμα λόγω του πολύ μεγάλου όγκου τους και ζητήθηκε η συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας στις 02.00’. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και δόθηκε εντολή από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη να σπεύσει άμεσα στο σημείο προσωπικό και μηχανήματα έργου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Με χρήση εκσκαφέα – φορτωτή και φορτηγού μπόρεσε να αποκατασταθεί το πρόβλημα με αποτέλεσμα στις 05.00’ τα ξημερώματα να μπορέσει να δοθεί ξανά από την Αστυνομία ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en