Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: “Ο Καβαλιώτης διαιτητής Τσιλίκας μας είπε να χάσουμε για να φύγουμε όλοι ζωντανοί”

Η ομάδα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, σε ανακοίνωση της μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κιλκίς, καταγγέλλει προπηλακισμούς και μπουνιές από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, σε μέλη του Ποσειδώνα. Επίσης υποστηρίζει ότι ο Καβαλιώτης διαιτητής, Τάσος Τσιλίκας, είπε στους παίκτες “να χάσουν το παιχνίδι για να φύγουν όλοι ζωντανοί από εδώ”, ενώ τονίζει ότι καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στο 87ο λεπτό, με το οποίο ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης νίκησε με 1-0.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για όλα όσα έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και στην ανάπαυλα της αναμέτρησης στην Κρηστώνη με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο έφτασαν στην Κρηστώνη και από το πρώτο λεπτό ορισμένοι “τσάμπα μάγκες” ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία τις οικογένειες τους αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Οι παίκτες μας ούτε στιγμή δεν σκέφτηκαν να απαντήσουν ή να προβούν σε οτιδήποτε θα μεταφραστεί ως “πρόκληση”. Αυτοί οι τζάμπα μάγκες λοιπόν ψαχνόντουσαν για 45 λεπτά να βρουν την αφορμή για να ξεκινήσουν τις… ομορφιές τους! Άρχισαν ενορχηστρομένα να βρίζουν αισχρά και να τραμπουκίζουν τους ανθρώπους της ομάδας και τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν να χτυπούν τον πατέρα ενός εκ των ποδοσφαιριστών μας.

Με την αστυνομία απούσα (!) ομάδα ατόμων κινήθηκε προς τον χώρο των αποδυτηρίων, εκεί όπου προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές μας, ενώ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ και ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ του φροντιστή μας. Μετά από αυτό το γεγονός οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άκουγαν από τον διαιτητή Τσιλίκα της ΕΠΣ Καβάλας να τους υπενθυμίζει να χάσουν για να “φύγουμε όλοι ζωντανοί”. Φυσικά στο 87′ με ένα πέναλτι για γέλια και για κλάματα οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Το σημερινό θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν έχει προηγούμενο, όμως έχουν ξανασυμβεί αντίστοιχες “ομορφιές” σε αυτό το γήπεδο.

Η διοίκηση της ομάδας θα κινηθεί συντονισμένα προς την διαλεύκανση και εντοπισμό ΟΛΩΝ των ΥΠΑΙΤΙΩΝ για τα σημερινά έκτροπα στην ΖΟΥΓΚΛΑ της Κρηστώνης. Ελπίζουμε μα δεν αισιοδοξούμε όλα όσα έζησε η ομάδα σήμερα να έχουν καταγραφεί από την παρατηρητή του αγώνα. Ο διαιτητής πάντως στο φύλλο αγώνα είδε μία ποδοσφαιρική κανονικότητα. Ήταν απλά μία Κυριακή.

Τα σημερινά σκηνικά γυρνούν το ποδόσφαιρο δεκάδες χρόνια πίσω και επιβεβαιώνουν πως οι εποχές της “τζάμπα μαγκιάς” δεν έχουν περάσει. Η βλακεία και η καφρίλα νίκησε ξανά…”

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγυρισμοί από παίκτες και φιλάθλους του ΑΟΚ για το νταμπλ και την άνοδο στην SL2

Με γκολ που πέτυχε ο Νίκος Σαμπανίδης στα μέσα του δευτέρου μέρους, ο ΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι πανηγύρισαν τόσο το νταμπλ όσο και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο το 7ο χρυσό ο Πετρούνιας στον τελικό του Ευρωπαϊκού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Ρίμινι, κατακτώντας το 7ο χρυσό του μετάλλιο στους κρίκους σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, σήμερα (20:35, ΕΡΤ 3) κυνηγά να κάνει ότι κανένας στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Τα μετάλλια του Πετρούνια στα ευρωπαϊκά

  • 2011 Βερολίνο Χάλκινο
  • 2015 Μονπελιέ Χρυσό
  • 2016 Βέρνη Χρυσό
  • 2017 Κλουζ-Ναπόκα Χρυσό
  • 2018 Γλασκώβη Χρυσό
  • 2021 Βασιλεία Χρυσό
  • 2022 Μόναχο Χρυσό
  • 2023 Αττάλεια Χάλκινο

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ Τάεκβοντο Καβάλας: Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia

Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia
Η εξαιρετική αθλήτρια Λαζάρου Σοφία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους  Διεθνείς αγώνες Τάεκβοντο 15th Hereya Open, που διεξήχθη στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στην πόλη της Σόφιας.
 Η Σοφία, αντιπροσωπεύοντας την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ 1100 αθλητών από 12 χώρες των Βαλκανίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπώρησε καθ’ όλη τη διάρκεια τών αγώνων ωστόσο η αξιοθαύμαστη πορεία της μέχρι τον τελικό μετά από δύο αγώνες αποτελεί  ξεκάθαρη απόδειξη του αθλητικού της πνεύματος και αφοσίωσης στο άθλημα.
Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επίδοση της Σοφίας και της ομάδας τονίζοντας την αγωνιστικότητα και το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν παρά τις δυσκολίες.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en