ΚΑΒΑΛΑ

Πιέσεις και στον ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης του Θανάση Συρόπουλου

Ο Δήμος Καβάλας, βουλευτής Καβάλας και τοπικοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν πολύ ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια του συμπολίτη Θανάση Συρόπουλου.

Να βρεθεί τρόπος να υποβληθεί στην επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το πρόσωπο του. Όλα δείχνουν ότι οι πιέσεις ασκούνται ειδικά στον ΕΟΠΥΥ ώστε να αναλάβει τις δαπάνες της επέμβασης σε ιδιωτική κλινική στη Γερμανία. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, αμέσως μετά θα ενταθεί η διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων από την κοινωνία. Οι απλοί πολίτες είναι πρόθυμοι, αυτό φαίνεται ήδη. Δίδεται μικρή προθεσμία στις πιέσεις προς τον ΕΟΠΥΥ. Λίγων ημερών. Δύο τουλάχιστον τοπικοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον κ. Συρόπουλο αλλά αυτός είπε στην Πρωινή ότι προτιμά να μην επωφεληθεί των δωρεών των πολιτών αλλά να πράξει το αυτονόητο ο ΕΟΠΥΥ. Σημειώνουμε ότι το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Καβάλας είναι έτοιμο να προσφέρει ποσό 2.000 ευρώ περίπου.

«Όταν λένε ότι το πρόβλημα μου δεν είναι επείγον, με κοροϊδεύουν» είπε στην Πρωινή για τον ΕΟΠΥΥ και την στάση του ο Θανάσης Συρόπουλος. Τόνισε ότι από τη δημοσιοποίηση του προβλήματος του και μετά υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και ξεχώρισε το ενδιαφέρον γιατρών απ’ όλη την Ελλάδα. Ήδη συμφώνησε την Τρίτη να επισκεφθεί γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. «Μακάρι να υπάρξει νοσοκομείο στην Ελλάδα να αναλάβει να κάνει την επέμβαση» είπε. Από την πρώτη στιγμή που έγινε ευρύτερα γνωστή η περιπέτεια του υπήρξε συγκινητικό ενδιαφέρον απλών ανθρώπων. Ο κ. Συρόπουλος μίλησε με τον αντιδήμαρχο κοινωνικών θεμάτων Λεωνίδα Παππά ενώ χθες είχε ραντεβού και με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη.

proininews

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version