ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποια είναι η εφαρμογή που δίνει λύση στη γρήγορη εξυπηρέτηση στα beach bar

Δώστε την παραγγελία σας από απόσταση μέσω της εφαρμογής The Butler App για να εξυπηρετηθείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και δίχως ταλαιπωρία στα beach bar της χώρας μας.    
H εφαρμογής που βάζει τέλος στον εκνευρισμό που δημιουργεί η πολύωρη αναμονή στα beach bar της χώρας μας

Ο εμπνευστής της εφαρμογής Νίκος Τσακνής αναφέρει ότι η δική του ταλαιπωρία σε beach bar της Χαλκιδικής έμελλε να είναι η απαρχή μίας εφαρμογής που βάζει τέλος στον εκνευρισμό που δημιουργεί η πολύωρη αναμονή στα beach bar της χώρας μας.

Τί αφορά η εφαρμογή The Butler App και που απευθύνεται;

Το The Butler App είναι μια εφαρμογή παραγγελιοληψίας η οποία ήρθε για να δώσει μια καινούργια μορφή εξυπηρέτησης στον πελάτη. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης κατά κύριο λόγο όμως σε ξενοδοχεία, beach bar και καφέ. Η ολοκαίνουργια αυτή εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να δώσει απομακρυσμένα την παραγγελία του στην επιχείρηση για να έχει τη γρηγορότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Από την άλλη πλευρά, είναι το καταλληλότερο εργαλείο για μία επιχείρηση ώστε να δέχεται άμεσα τις παραγγελίες των πελατών χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία κάπου σερβιτόρου, από εκεί είναι εμπνευσμένο άλλωστε και το όνομα της εφαρμογής. Έχεις πλέον τον προσωπικό σου butler με ένα κλικ!

Γιατί κάποιος να την χρησιμοποιεί;

Το The Butler App δημιουργήθηκε για να βελτιστοποιήσει τη λειτουργεία της επιχείρησης, την εμπειρία του πελάτη καθώς και την μεταξύ τους αλληλεπίδραση. Ο μοντέρνος και πρωτοποριακός αυτός τρόπος παραγγελίας εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις αποσυμφόρηση του φόρτου εργασίας καθώς και αύξηση της απόδοσης του προσωπικού. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα προβολής των επιχειρήσεων (φωτογραφικό υλικό της εκάστοτε επιχείρησης) αλλά και τον κατάλογο τους απευθείας από την εφαρμογή και κάνει την επικοινωνία με τους ξενόγλωσσους πελάτες πολύ εύκολη λόγω της δυνατότητας επιλογής γλώσσας προβολής.

Για τον πελάτη είναι μια μοναδική εμπειρία καθώς μπορεί μέσα από την εφαρμογή να δει πληροφορίες για την επιχείρηση που έχει επιλέξει και να έχει όλο τον τιμοκατάλογο ανά πάσα στιγμή στην οθόνη του κινητού του. Η ακρίβεια της παραγγελίας του είναι εγγυημένη διότι το The Butler App δεν αφήνει περιθώρια λάθους. Ο πελάτης αποστέλλει την παραγγελία του όποτε θέλει ο ίδιος έχοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται  όπως η διαθεσιμότητα και οι τιμές των προϊόντων στο κινητό του σε πραγματικό χρόνο.

Πόσο καιρό σας πήρε να την φτιάξετε;

Η ιδέα γεννήθηκε πέρσι το καλοκαίρι όταν σαν πελάτης προσπάθησα να σκεφτώ έναν τρόπο για να στείλω την παραγγελία μου άμεσα στην επιχείρηση που βρισκόμουν χωρίς να χρειαστεί να περιμένω να έρθει κάποιος σερβιτόρος. Από τότε σε συνεργασία και με την SOFTWeb Adaptive I.T. solutions δουλέψαμε πάνω στη δημιουργία μιας εφαρμογής όπου στο επίκεντρο βρίσκονται οι ανάγκες του πελάτη και της επιχείρησης. Και κάπως έτσι, 6 μήνες μετά το The Butler App πήρε σάρκα και οστά.

Πώς μπορεί κάποιος να την αποκτήσει; Τί κόστος έχει;

Με τον πιο απλό τρόπο! Η εφαρμογή κατεβαίνει εύκολα, άμεσα και χωρίς κόστος μέσα από το Play Store για συσκευές Android και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές iOS.

Είναι δύσκολη στη χρήση της;

Η εφαρμογή πέρασε μέσα από πολλά στάδια ανάπτυξης καθώς στόχος μας ήταν όλες οι λειτουργίες και δυνατότητες της να είναι όσο πιο εύκολες και κατανοητές προς τον χρήστη γίνεται. Φροντίσαμε ώστε να μην χρειάζονται πολλά βήματα από το άνοιγμα μέχρι την αποστολή της παραγγελίας και σχεδιάσαμε το περιβάλλον του χρήστη με την απλότητα και την αμεσότητα κατά νου.

www.ka-business.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version