Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

PFIC και πρώην εργαζομένοι της ΕΛΦΕ ερίζουν για το ποιον δικαιώνει η δικαστική απόφαση

Σε συνέχεια της Δικαστικής Απόφασης για την ΒΦΛ μια εκ των τριών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης, η PFIC Ltd, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η εταιρία «δικαιώνεται πανηγυρικά».

Από την πλευρά τους οι πρώην εργαζόμενοι της ΒΦΛ με δική τους ανακοίνωση και δηλώσεις του προέδρου κ. Βογιατζίδη, αναφέρουν ότι η δικαστική απόφαση τους δικαιώνει, συνδέοντας τις τρεις λειτουργούντες εταιρίες στον χώρο του εργοστασίου.

Η ανακοίνωση της PFIC Ltd

“Απερρίφθησαν ως ουσία αβάσιμοι όλοι οι αγωγικοί ισχυρισμοί των πρώην εργαζομένων της ΕΛΦΕ σε βάρος της PFIC.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας με την υπ’αριθμ. 150/2017 που εκδόθηκε στις 13.7.2017, απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς των πρώην εργαζομένων της ΕΛΦΕ, κρίνοντας ότι αποκλειστικός εργοδότης τους ήταν η ΕΛΦΕ και καταδικάζοντας τους αντιδίκους της PFIC να της καταβάλουν δικαστική δαπάνη ύψους 10.700 ευρώ.

Με την αγωγή τους οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΛΦΕ ισχυρίζονταν ότι η PFIC αποτελεί από κοινού εργοδότη τους και ζητούσαν να τους καταβάλει μισθούς υπερημερίας και να τους επαναπροσλάβει.

Η απόφαση αυτή αποτελεί πανηγυρική δικαίωση για την PFIC, η οποία μπορεί πλέον απρόσκοπτα να συνεχίσει την λειτουργία της και το επενδυτικό της έργο προς όφελος των εργαζομένων της, αλλά και της κοινωνίας της Καβάλας γενικότερα. Η απόφαση αυτή αποτελεί εξίσου πανηγυρική δικαίωση για τους εργαζόμενους της PFIC, οι οποίοι υπέστησαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανάρμοστες και έκνομες συμπεριφορές από τους πρώην εργαζόμενους της ΕΛΦΕ.

Με τιμή

Γιαννίκος Αλέξανδρος

Διευθυντής Εργοστασίου PFIC LTD,

Νέα Καρβάλη,

Τ.Θ: 1360, 65110 Καβάλα”

Παρά τις εκατέρωθεν όμως ανακοινώσεις το σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα, θα φανεί εάν οι αποφάσεις του δικαστηρίου θα εφαρμοστούν και με ποιόν τρόπο δικαιώνοντας ή μη κάθε πλευρά. Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να λυθεί ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της Καβάλας που επηρεάζει εκατοντάδες οικογένειες.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συνόδευσαν στον Δ. Νέστου Υποψήφιοι Ευρωβουλετές

Τελική ευθεία για την Κυριακή των Ευρωεκλογών με τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές να περιοδεύουν στην επικράτεια αποκτώντας εικόνα για τα θέματα κάθε τόπου.

Στο πλευρό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13 Μαϊου στην Χρυσούπολη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συζητήσουν με τους αγρότες και τους αρμόδιους φορείς που παρευρέθησαν, για τα θέματα του πρωτογενούς τομέα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θέματα λειψυδρίας απασχολούν τους αγρότες στην Π.Ε Καβάλας

Δεν είναι μόνο οι χαλαζοπτώσεις και οι καταστροφές που έχουν υποστεί οι αγροτικές καλλιέργειες στον Νομό Καβάλας, αλλά οι αγρότες καλούνται συνεχώς να αντιμετωπίζουν ζημιοφόρα προβήματα.

Είτε στον Δήμο Παγγαίου με το φράγμα του Μαρμαρά, είτε στον Δήμο Νέστου με την χαμηλή στάθμη του ποταμού, οι αγρότες αναμένεται να αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα με το πότισμα των καλλιεργειών τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en