ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πέτρος Κόκκαλης | Ψεύτης, αγράμματος και ανιστόρητος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εναντίον του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, REAL FM 107.1 και τους δημοσιογράφους Μελίνα Καραπαναγιωτίδου και Μπάμπη Τζιομπάνογλου, ο κ. Κόκκαλης χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός “ψεύτης, αγράμματο και ανιστόρητο”, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού πως ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν επόμενο να κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού πήρε για δημόσια έργα 750 εκατομμύρια.

“Ο κύριος Μαρινάκης όπως είπα και χθες πέρα από ψεύτης, είναι και αγράμματος και ανιστόρητος. Η εργασία του πατέρα μου είχε σχέση με όλες τις κυβερνήσεις , με αυτήν την λογική θα έπρεπε να έχω κατέβει και με την κυβέρνηση Ράλλη, και με τον Ανδρεά Παπανδρέου και με τον τρικομματική με Φλωράκη και με Μητσοτάκη , Σημίτη , Καραμανλή , Γιώργο Παπανδρέου και Σαμαρά – Βενιζελο.

Ο κύριος Μαρινάκης είναι ταγός μιας δράκας ΜΜΕ με την οποία καθοδηγεί και γράφονται πράγματα ψεύτικα και απαράδεκτα, μπερδεύουν το δημόσιο με το ιδιωτικό. Όταν κάποιος δεν ξέρει από δουλειές στην στεριά , από δουλειές που πληρώνουν φόρους και εισφορές στο ελληνικό κράτος και η δουλειά του είναι τα πλοία που κινούνται σε ωκεανούς άγνωστους, τότε δεν είναι πολύ πρόχειρος να έχει τα πραγματικά στοιχεία”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Η δικιά μου οικογένεια συμμετέχει στα κοινά από την εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας μέχρι και την κυβέρνηση του βουνού. Ενδιαφέρεται για τα κοινά και ασχολείται με αυτά εδώ και 200 χρόνια. Οι οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο είναι πιο γνωστές στο κοινοβούλιο.

Τον τόπο τον κυβερνά η Ελληνική κυβέρνηση , ο Μαρινάκης έχει την τάση να μπερδεύει την πολιτική με τον εαυτό του” πρόσθεσε επίσης ο κ. Κόκκαλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, REAL FM 107.1

Επίσης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον ΠΑΟΚ για τη φετινή του πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ ευχήθηκε και νταμπλ στον “Δικέφαλο”.

“Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ που δεν ήρθε από μόνη της . Θα μπορούσε και πέρυσι να το είχε πάρει το Πρωτάθλημα αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που είχαν συμβει στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται , είναι πολύ πιο σοβαρός από πλευρά οργάνωσης και ποδοσφαιρικής ικανότητας και να πω και εγώ συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος γιατί όχι και το νταμπλ. Εμείς αποκλειστήκαμε από την Λαμία!”, ανέφερε ο κ. Κόκκαλης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version