Quantcast
Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Περιφερειακή Σύνθεση: Χωρίς ουσία και όραμα η επίσκεψη του περιφερειάρχη στην Δράμα

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, ο περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος επισκέφτηκε την Δράμα. Σάλος έχει προκληθεί από την εικόνα του περιφερειάρχη που εμφανίστηκε στο πλευρό του με πολλούς μισθοφόρους και ενστάσεις έχουν αρκετοί με τις ψευδείς δηλώσεις που έκανε για δημοτικά έργα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά ακόμα και για έργα που βρίσκονται σε στάδια μελέτης.

Ο περιφερειάρχης, η θητεία του οποίου ταυτίζεται με την χειρότερη περίοδο υποβάθμισης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας προσπαθεί να «πείσει» ότι έχει κάποιον απολογισμό να παρουσιάσει. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Πολιτική μόνο με φωτογραφίες και μισόλογα δε γίνεται. Σίγουρα έτσι δεν επιτυγχάνεται καμιά ανάπτυξη. Να μην θυμηθούμε κάτι φωτογραφίες υπηρεσιακών αυτοκινήτων και αιρετών της διοίκησης του περιφερειάρχη έξω από beach bar της Νέας Περάμου…
Κατά τη διάρκεια της θητείας του Χρήστου Μετιου η ΠΕ Δράμας εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη από την Εγνατία οδό και κυρίως χωρίς κανένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση ούτε του Ε61 αλλά ούτε και για την ολοκλήρωση του δρόμου Δράμα – Αμφίπολη. Ο περιφερειάρχης δε λέει κουβέντα γι’ αυτό.

Ο περιφερειάρχης κατά τη της διάρκεια της θητείας του οποίου το Χιονοδρομικό Κέντρο της Περιφέρειας -αν και μοναδικό- βρίσκεται σε μοναδικό τέλμα δεν έχει τίποτε να πει γι’ αυτό. Όπως δεν έχει και κανένα όραμα ή καμιά συγκροτημένη πρόταση για το μέλλον της ΠΕ Δράμας. Με μισόλογα, φωτογραφίες επισκέψεις σε επιχειρήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει μία επίπλαστη εικόνα και να κοροϊδέψει παραπλανώντας τους πολίτες.

Η αλήθεια είναι ότι οι πολίτες της Δράμας είναι αποφασισμένοι και η προσπάθεια του Περιφερειάρχη θα πέσει
στο κενό. Η παράταξη μας αποτελώντας εγγύηση για το μέλλον και της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της ΑΜΘ είναι εκείνη που θα οδηγήσει την περιοχή σε ένα καλύτερο μέλλον.

Παρεμπιπτόντως ο περιφερειάρχης θα έπρεπε να έχει το πολιτικό σθένος και
την ευπρέπεια να πει ότι τα ακριβή αντίγραφα της Νίκης της Σαμοθράκης
αποτελούν ιδέα του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη η οποία υλοποιήθηκε υπό
την επίβλεψη του πρώην αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη. Ούτε
καν αυτό το σημείο της ευπρέπειας δεν δικαιολόγησε με την παρουσία του.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en