Quantcast
Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλου Τοψίδη η κοπή πίτας της Π.Ε Ροδόπης

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ανάγκη ενίσχυσης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στην Παραλία Οφρυνίου ενόψει του καλοκαιριού

Καθώς πλησιάζει η θερινή περίοδος, η Παραλία Οφρυνίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εντυπωσιακή αύξηση του πληθυσμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες —σε σχέση με τον μόνιμο αριθμό κατοίκων— δημιουργεί εύλογα αυξημένες ανάγκες σε επίπεδο υγειονομικής κάλυψης και πρώτων βοηθειών.

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου αποτελεί το μοναδικό σημείο παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην περιοχή. Παρ’ όλη την προσπάθεια και την αυταπάρνηση του υπάρχοντος προσωπικού, η στελέχωσή του παραμένει περιορισμένη και δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στον αυξημένο φόρτο περιστατικών που προκύπτει τους θερινούς μήνες — είτε πρόκειται για τουρίστες, είτε για ευάλωτες ομάδες, είτε για επείγουσες περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης φροντίδας.

Η ανάγκη για ενίσχυση του Ιατρείου με επιπλέον ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι επιτακτική. Η πρόσκαιρη, αλλά κρίσιμη ενδυνάμωση της δομής κατά τους μήνες Ιούνιο έως Σεπτέμβριο θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση νοσοκομείων της Καβάλας και των γειτονικών περιοχών, ενώ θα προσφέρει ταχύτατη και ασφαλή εξυπηρέτηση στους κατοίκους και επισκέπτες της Παραλίας Οφρυνίου.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Άδειασε το κέντρο της Καβάλας την Δευτέρα του Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα, η Καβάλα “φόρεσε” ένα διαφορετικό πρόσωπο — εκείνο της σιγής και της απόλυτης ηρεμίας. Οι δρόμοι της, συνήθως γεμάτοι κίνηση μοιάζουν έρημοι, λες και η πόλη ολόκληρη έχει πάρει μια βαθιά ανάσα.

Και αυτο διότι οι πολίτες είναι αποτραβηγμένοι στα σπίτια τους ή σε κοντινά χωριά για οικογενειακά τραπέζια και ξεκούραση.

Κάποιοι τουρίστες φαίνεται πως έκαναν βέβαια τις βόλτες τους απολαμβάνοντας τον καλό καιρό στο Λιμάνι της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες από την άδεια πλατεία Ελευθερίας το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα :

δ

DNews Widget
Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καβάλα | Δείτε που θα έχει διακοπές ρεύματος Τρίτη-Τετάρτη

22/4 ώρες 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι στην παραλία Οφρυνίου τμήμα στην περιοχή Πετεινός.

23/4 ώρες 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι Χα’ι’δευτό τμήμα στο κέντρο του χωριού στο ύψος του υδατόπυργου.

23/4 ώρες 8 το πρωί με 1 το μεσημέρι Περιγιάλι τμήμα πίσω από το βοηθητικό γήπεδο Κωτσάλου, προς το βούνο.

23/4 ώρες 12 το μεσημέρι με 3 το μεσημέρι Περιγιάλι τμήμα πέριξ από το κτίριο της πρώην βιοτεχνίας Δελφίνι.

25/4 ώρες 7.3ο το πρωί με 3 το μεσημέρι αρδευτικές εγκαταστάσεις του κάμπου του Κρυονερίου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en