ΔΡΑΜΑ

Παραμονή Χριστουγέννων στην Ονειρούπολη!!

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και στην Ονειρούπολη κορυφώνονται δράσεις και επισκεψημότητα. Σήμερα στο χωριό του Άη Βασίλη ο Δήμαρχος Δράμας θα χαρίζει δώρα στα μικρά παιδιά που θα βρεθούν στην Ονειρούπολη.

Στις 11.30 η Φιλαρμονική του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Κ. Αγρού θα παιανίζει τα κάλαντα στις οδούς Σκρά, Προποντίδος και Βεργίνας, ενώ ο Κρόκο και ο Λίνο θα δίνουν την δική τους παράσταση στους δρόμους του κέντρου της πόλης.

Το απόγευμα 17.30-18.30  στην κεντρική σκηνή ανεβαίνει το Μιούζικαλ «Η Μαγαδασκάρη ταξιδεύει στην Ονειρούπολη» με την παιδική σκηνή του Θεάτρου Αριστοτέλειο που παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα  από τον χώρο της Ονειρούπολης ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Αμέσως μετά στις 19.00 στην πλατεία Ελευθερίας η χορωδία του συλλόγου «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» θα αποδώσει κάλαντα ενώ το χορευτικό του  τμήμα παραδοσιακούς  χορούς.

Tέλος το βράδυ στην κεντρική σκηνή ο George Kaney και η Diana  Lilium θα κάνουν μία μουσική αναδρομή με μεγάλες παλιές επιτυχίες έως τα σημερινά Hit και υπόσχονται να σας διασκεδάσουν όπως πρέπει την παραμονή της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων.

dramini

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version