ΚΑΒΑΛΑ
Πάνω από 200 πολίτες διαμαρτύρονται στον ΟΛΚ

Πολίτες της Καβάλας, μέσω της δικηγόρου Άννας Σπανδώνη, εξέφρασαν έντονη διαμαρτυρία προς τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας και άλλους φορείς για την απρόσβαστη πλέον παραλία πίσω από τον προσήνεμο μόλο, κάτω από τον φάρο της Παναγίας.
Ο χώρος, έκτασης περίπου 5 στρεμμάτων, που για δεκαετίες ήταν ελεύθερος για χρήση και αναψυχή, κλείστηκε πρόσφατα με σιδερένιες πόρτες, χωρίς καμία δημόσια παρέμβαση εκτός από την τοποθέτηση κάδου απορριμμάτων.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης διωγμό σε ιδιωτικά αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα που σταθμεύουν στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι δεν εμποδίζουν τη σπάνια διέλευση οχημάτων.
Ζητούν να παραμείνει η παραλία ελεύθερα προσβάσιμη και να ακυρωθούν τα πρόστιμα στάθμευσης που επιβλήθηκαν το τελευταίο 20ήμερο.