ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π.Ε. Σερρών: Αντιμετωπίστηκε με επιτυχία η χιονόπτωση-«Το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό»

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε ο χιονιάς που έπληξε την Π.Ε. Σερρών. Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας έδρασε αποτελεσματικά και δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, στις ορεινές περιοχές που έριξε χιόνια.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, έως τα ξημερώματα της Κυριακής, τα μηχανήματα, εκχιονιστικά και αλατιέρες, βγήκαν στους δρόμους και προχωρούσαν στον αποχιονισμό, σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους.

«Η Περιφέρεια αντιμετώπισε το φαινόμενο αμέσως. Από νωρίς, τα μηχανήματα ήταν έξω στις περιοχές που που σημειώθηκε χιονόστρωση. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε το οδικό δίκτυο ανοιχτό όπως και έγινε» αναφέρει στο Infonews24, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, αυτή τη στιγμή (10:30) δεν υπάρχει κανένας δρόμος κλειστός, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. «Εκχιονιστικό μηχάνημα και αλατιέρα παρεμβαίνει στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου προς το χιονοδρομικό κέντρου του Λαϊλιά. Οι πολίτες, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να έχουν αλυσίδες στο όχημά τους, σε περίπτωση που θέλουν να ανέβουν στο χιονοδρομικό» καταλήγει ο κ. Σπυρόπουλος.

infonews24.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version