ΜΟΥΣΙΚΗ

Ozzy Osbourne – Ακούστε το νέο τραγούδι «Nothing feels right» με τη συμμετοχή του Zakk Wylde

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ OZZY OSBOURNE, ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Ο Ozzy Osbourne μοιράστηκε ένα νέο single με τίτλο «Nothing Feels Right», στο οποίο συμμετείχε ο μακροχρόνιος κιθαρίστας του Zakk Wylde.

Το «Nothing Feels Right» είναι μία στοχαστική και μελαγχολική μπαλάντα, όπου ο Zakk Wylde να πραγματοποιεί ένα συναισθηματικό και μελωδικό σόλο. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Patient Number 9» του Ozzy Osbourne που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου.

Τον Απρίλιο του 2017 ανακοινώθηκε ότι ο Zakk Wylde επρόκειτο να επανενταχθεί στην μπάντα του Ozzy για όλες τις μελλοντικές σόλο συναυλίες του. Τον Ozzy Osbourne πλαισίωσαν επίσης στις εμφανίσεις του ο Rob «Blasko» Nicholson στο μπάσο, ο Tommy Clufetos στα ντραμς και ο Adam Wakeman στα πλήκτρα.

Ο Zakk Wylde εντάχθηκε αρχικά στην μπάντα του Osbourne πριν από τρεισήμισι δεκαετίες και βρέθηκε στο πλευρό του θρυλικού τραγουδιστή από το 1987 έως το 1995, στη συνέχεια ξανά το 1998, από το 2001 έως το 2004 και επίσης από το 2006 έως το 2009.

Ο Wylde δεν συμμετείχε στην προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του Ozzy Osbourne, το «Ordinary Man» του 2020.

Το «Patient Number 9» είναι το 13ο σόλο άλμπουμ του Ozzy. Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Andrew Watt, ο οποίος είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στο «Ordinary Man».

Στο «Patient Number 9» συμμετέχουν οι κιθαρίστες Beck, Eric Clapton, Mike McCready των Pearl Jam και ο Zakk Wylde, ο οποίος παίζει στην πλειοψηφία των τραγουδιών. Στο μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ τα ντραμς ανέλαβε ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, ενώ μία εμφάνιση έκανε και ο αείμνηστος Taylor Hawkins των Foo Fighters.

Ο Robert Trujillo των Metallica, μακροχρόνιος φίλος και παλιό μέλος της μπάντας του Ozzy, παίζει μπάσο στα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ. Στα υπόλοιπα τραγούδια συνεισφέρουν ο Duff McKagan των Guns N’ Roses και ο Chris Chaney των Jane’s Addiction.

Για πρώτη φορά εμφανίζεται σε ένα σόλο άλμπουμ του Ozzy Osbourne και ο συνιδρυτής των Black Sabbath, Tony Iommi.

Ο Ozzy Osbourne θα πραγματοποιήσει την πρώτη εμφάνισή του στη Βόρεια Αμερική μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ερμηνεύοντας ένα medley τραγουδιών στο ημίχρονο του αγώνα φούτμπολ μεταξύ των Los Angeles Rams και των Buffalo Bills στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες στις 8 Σεπτεμβρίου, με τον οποίο θα ανοίξει η νέα σεζόν του πρωταθλήματος του NFL.

Μία πρόγευση από το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne έχουν δώσει το ομότιτλο τραγούδι «Patient Number 9» με τον Jeff Beck στην κιθάρα και το «Degradation Rules» με τη συμμετοχή του Tony Iommi.

 

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version