Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Ορκιστηκε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και το Δημ. Συμβούλιο

Ορκίστηκε πριν απο λίγο στο Αμφιθέατρο Φρίξος Παπαχρηστίδης στην Ελευθερούπολη ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και τα μέλη που θα συγκροτήσουν το νεο δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου.

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν αρκετοί Δήμαρχοι της Περιφέρειας καθώς και δημοτικοί αλλα και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Προχωρά τεράστιο έργο αντιπυρικής θωράκισης στην Ελευθερούπολη

Ένα τεράστιο έργο, το οποίο πρόκειται να θωρακίσει την Ελευθερούπολη από πιθανές πυρκαγιές, μετά από προσπάθειες πολλών ετών ξεκίνησε να εκτελείται από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το έργο αυτό,  ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, αφορά την κοπή όλων των δέντρων περιμετρικά της πόλης από το ύψος του ξενοδοχείου μέχρι και το ΕΠΑ.Λ. σε πρώτη φάση, ενώ σε δεύτερη φάση η διαδικασία θα συνεχιστεί από το ΕΠΑ.Λ. μέχρι την συνοικία “Γύφτικα”.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

∆ημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παγγαίου | Ψήφισμα στήριξης προς τους αγρότες

Ο Δήμος Παγγαίου ενέκρινε ψήφισμα που εκφράζει τη στήριξη προς τους αγρότες της περιοχής.

Το ∆ημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου, κατανοώντας τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο αγροτικός κόσμος, τόσο εντός όσο και εκτός χώρας, υποστηρίζοντας παράλληλα τα δίκαια αιτήματά του, αποφάσισε μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων την έκδοση του παρακάτω επισυναπτόμενου ψηφίσματος.

Το ψήφισμα αναφέρει τα εξης:

Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα που θα συμβάλουν στη βελτίωσητων υφιστάμενων συνθηκών.

Σε μια εποχή που ο Αγροτικός κόσμος πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά βρίσκεται σε δυσμενή θέση, όπου η ραγδαία αύξηση του κόστους παραγωγής από την μια (ενέργεια, εφόδια, πετρέλαιο, εργατικό δυναμικό), η κλιματική αλλαγή με τα συνεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα, η τεράστια μείωση των ενισχύσεων αλλά και η παγιοποίηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα από την άλλη, θέτουν σοβαρά το ζήτημα της επιβίωσης και της παραμονής των αγροτών στους τόπους εργασίας τους.

Το ∆Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου σύσσωμο, συμπαραστέκεται στον αγώνα των αγροτών μας και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους, καθώς αγωνίζονται καθημερινά και προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή του δήμου μας και κατ’ ́επέκταση τον κοινωνικό ιστό της υπαίθρου.

Η οικονομική αλλά και η δημογραφική συρρίκνωση των χωριών του δήμου μας, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να συνεχιστεί και κατά συνέπεια στηρίζουμε τον συγκεκριμένο αγώνα.

Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα που θα συμβάλουν στη βελτίωση των τιμών όλων των αγροτικών προϊόντων, να εργαστεί για τη μείωση του κόστους παραγωγής, την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, ώστε να είναι βιώσιμο δίνοντας τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν να καλλιεργούν τη γη τους.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Φωτιά κοντά στον Βιολογικό της Νέας Περάμου Καβάλας

Φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον Βιολογικό της Νέας Περάμου Καβάλας.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη αλλά και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ελευθερών Χρήστος Πριονίδης.

Δείτε video

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en