ΚΑΒΑΛΑ

Οι επιχειρηματίες στηρίζουν το Σωματείο “Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος” Καβάλας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούν από καρδιάς τους ιδιαίτερα επιτυχημένους και ευαισθητοποιημένους επιχειρηματίες της πόλης μας, τους κυρίους Τερπουικίδη Κωνσταντίνο (Ιδιοκτήτη της εταιρίας LONDESSA Cosmetics) και Χατζηγιαννάκη Κωνσταντίνο (Ιδιοκτήτη του CONSTANTINOS JEWELLERS), για τις σημαντικές δωρεές, ζωτικής σημασίας για το έργο του Σωματείου μας.

Για τους εθελοντές που συμμετέχουν στο Σωματείο “Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας”, το «διαρκώς κοντά» στα παιδιά και τους νέους της καρδιάς μας, σημαίνει στην κυριολεξία ό,τι σημαίνει για μια «φυσική» οικογένεια. Δεν υπάρχει χρονικός ούτε γεωγραφικός περιορισμός. Το Σωματείο ποτέ, όσο υπάρχει, δεν διαγράφει από την προστασία του ένα νεαρό ενήλικα. Ακόμη και όταν κάνει οικογένεια θα είναι το παιδί που υπήρξε στην πρώην Παιδόπολη, και που είναι έμπρακτα, μέλος της οικογένειάς.

Στην παρούσα φάση, το Σωματείο στηρίζει 12 νέους (που έχουν διαγραφεί από τα ΠΠΠ Περιφέρειας ΑΜΘ) στην ζωή τους και στην προσπάθεια να ενταχθούν ισότιμα στην κοινωνία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Το Σωματείο τους παρέχει κάθε είδους στήριξη: οικονομική, συμβουλευτική, ψυχική και υλική σε θέματα εργασιακά, ιατρικά, νομικά, οικογενειακά κλπ. Γενικά βρίσκεται κάθε μέρα, κάθε ώρα, όλο το χρόνο δίπλα τους. “Ανείπωτη χαρά μας, οι επιτυχίες στη ζωή τους!”, λένε μέλη του Σωματείου.

Όλους όσους στηρίζουν το έργο του Σωματείου, από καρδιάς το ΔΣ του Σωματείου τους ευχαριστεί διότι όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε αυτά τα παιδιά, στην επιτυχία!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version