ΚΑΒΑΛΑ

Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Δαλκίτζης συμμετείχε σε τεχνική συνάντηση για το ΠεΠ ΑΜΘ 2021-2027

Τεχνική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα την Τρίτη 20/02/2024, μεταξύ στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ» και στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Περιφερειακή και Αστική Πολιτική (DG REGIO), αναφορικά με το ΠεΠ ΑΜΘ 2021-2027.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Διεθνών Σχέσεων, Διαπεριφερειακών Συνεργασιών και Εξωστρέφειας κ. Χ. Δαλκίτζης, όπου απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ σε σχετική του εισήγηση παρέθεσε στοιχεία και οικονομικά δεδομένα, αναφερόμενος στις αναπτυξιακές προκλήσεις και στους στρατηγικούς στόχους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση της εξέλιξης του προγράμματος της Περιφέρειας ΑΜΘ (ΠεΠ ΑΜΘ) 2021-2027, από τον προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ» κ. Π. Κουδουμάκη και έλαβε χώρα σχετική συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων.

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη» αποτελεί άμεσο συνεργάτη της ΠΑΜΘ, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας, αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Περιφέρειας μας για την ανάπτυξη της περιοχής.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version