ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ο Παύλος Ελευθεριάδης επέλεξε να συμπορευτεί με τον Δημήτρη Πέτροβιτς

Ο Παύλος Ελευθεριάδης επέλεξε να συμπορευτεί με τον Δημήτρη Πέτροβιτς και να θέσει υποψηφιότητα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Εν Έργω Μαζί

Ο Παύλος Ελευθεριάδης γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1975 στην Αλεξανδρούπολη, όπου μεγάλωσε, ζει με την οικογένειά του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και κοινωνικά. Αποφοίτησε το έτος 1993 από το Κλασικό λύκειο Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας καθώς και στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης από το τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ στη ¨βιοηθική¨.

Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε τόσο στην ιδιωτική, όσο και στη δημόσια εκπαίδευση, ενώ από το έτος 2006, μετά από την επιτυχία του σε εξετάσεις του ΑΣΕΠ, εργάζεται στη Διοικητική – Οικονομική Υπηρεσία του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, όπου αυτή τη στιγμή εκτελεί τα καθήκοντα του προϊσταμένου της υποδιεύθυνσης οικονομικής υπηρεσίας. Έχει λάβει σειρά καταρτίσεων, τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης όσο και της διοίκησης.

Υπήρξε αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου στο υπηρεσιακό συμβούλιο του Π.Γ.Ν. Έβρου τη περίοδο 2019 – 2020, ενώ σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου (ΣΥΚΝΕ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ritmo De Arte.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε εδώ: https://energomazi.gr/index.php/our-team

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version